Nevyhadzujte staré handry! Namočte ich do farby a výsledok vás prekvapí

Stáva sa, že s príchodom jari chceme vniesť do nášho domova aj kúsok prírody. Najjednoduchším spôsobom, ako osviežiť príbytok je zmeniť vzhľad stien v izbách. Na to, aby ste si ich namaľovali originálne, nepotrebujete mať veľa peňazí ani najmodernejšie doplnky. Ukážeme vám pár šikovných trikov, ktoré pomôžu ľahko dosiahnuť vaše predstavy a všetko, čo budete potrebovať, máte doma!

идеи покраски стен

  1. Tento neobvyklý vzor na stene môžete vytvoriť s obyčajnou hubkou. Najskôr si vyberte jednu farbu, ktorú budete na stenu nanášať. Nechajte ju niekoľko hodín vyschnúť a následne namočte hubku do inej kontrastnej farby. Ľahkým prikladaním nanesiete farbu na stenu a môžete tak vytvoriť zaujímavé vzory.

идеи покраски стен в комнате

декорирование стен

  1. Farebné prúžky hračkou! Potrebujete len štetec s dlhými štetinami alebo obyčajnú metlu. Rovnako ako v predchádzajúcom nápade, aj tu je nutné stenu namaľovať, nechať ju vyschnúť a potom už len plynulými pohybmi naneste farbu pomocou metly na stenu – vertikálne alebo horizontálne.

Mimochodom, skúsení majstri odporúčajú používať farby na báze lepidla, potom jednoduchšie dosiahnete požadovaný efekt.

идеи покраски стен в полоску

декорирование стен своими руками

  1. Ak si pokrčíte staré handry, ktoré už nepoužívate, môžete si doma vytvoriť benátsku štuku. Princíp nanášania farby je rovnaký ako pri špongii, mení sa len vzor, ktorý zaujme nejedno oko!

декор стен своими руками

  1. Tu je ďalší skvelý nápad, ako sa pohrať so štetcom a premeniť vašu izbu na oázu pokoja.

декор стен в гостиной

  1. Šablóny – nenahraditeľná vec na skrášlenie vašich stien. Tie si môžete zakúpiť v obchode alebo vytvoriť vlastnoručne.

декор стен без обоев

декор стен краской своими руками

Veríme, že ste sa nechali inšpirovať a pri skráľovaní vášho domova popustíte uzdu vašej fantázii.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore