Zemiaky pečené v rúre – nielen neuveriteľne uspokojujúce, ale tiež zdraviu prospešné. Dokonca aj po varení zeleniny zachovávajú všetky užitočné stopové prvky.Vďaka veľkému množstvo draslíka, zemiakov pre tých, ktorí trpia vysokým krvným tlakom, krehkými kosťami a majú problémy s kardiovaskulárnym systémom.
Dnes, sa s vami podelíme o úžasný recept.Teraz si pripravíme zemiaky, že si ich zamilujete hneď na prvý pokus.
Zemiaky, zapečené so syrom
ZLOŽENIE
- 1 veľký zemiak
- 2 lužice olivového oleja
- 4 lyžice morskej soli
- 100 gramov syra čedar
- 50 g slaniny
- 1 polievková lyžica kyslej smotany
PRÍPRAVA
Zrežte z jednej strany zemiak, ako je znázornené na fotografii. Na každej strane vytvorte niekoľko vertikálnych rezov.
Vyberte pokrm z rúry, pridajte zvyšky slaniny a syra. Umiestnite zemiaky po dobu 5 minút znovu do rúry.
Pozrite sa na toto video, ako sa varia chutné zemiaky so syrom .
Tento pokrm dáva skutočný priestor pre kulinársku fantáziu …
https://www.youtube.com/watch?v=kgf5dHwAQdg
ZDROJ:TAKPROSTO.CC