Chcete kontaktovať svojho anjela strážcu? Pozrite sa ako!

Strážny anjel, vodca ducha, vyššie JA … akokoľvek ho chcete nazvať, vždy sa hovorí o tom istom. O anjelovi strážcovi. Dnes ho chce kontaktovať viac ľudí ako kedykoľvek predtým. Život na Zemi sa môže zdať úplne vyčerpávajúci, mätúci a občas hrozný, ale naučiť sa spojiť so svojím strážnym anjelom vám môže pomôcť pri prechádzaní turbulentných vôd a opätovne sa plaviť po mori bez vĺn.

Tieto zlé časy vám môžu pripadať ako veľmi izolujúce a desivé, ale naši anjeli strážcovia chcú, aby sme vedeli, že sú tu s nami a môžu nám pomôcť. Možno ste sa pokúsili kontaktovať svojho anjela strážneho už aj predtým, no vždy to dopadlo bez úspechu a preto vás môže zaujímať prečo. Bez ohľadu na vašu situáciu sa s vami chceme podeliť o niekoľko spôsobov, ako sa spojiť s osobným strážnym anjelom.

Ako to funguje:
Vždy dávajte pozor na vaše fyzické prostredie a na to, ako k nemu pristupujete. Anjelia strážni radi občas komunikujú prostredníctvom fyzických pocitov, takže nemusíte robiť nič okrem toho, že si ich všimnete. Napríklad, ak začnete mať husiu kožu bez zjavného dôvodu, alebo máte pocit, že niekto alebo niečo je s vami v miestnosti, mohli by to byť príznaky strážneho anjela, ktorý sa snaží s vami nadviazať kontakt.

Keď sa niečo vo vašom fyzickom prostredí vyskytne bez toho, aby ste dokázali presne určiť zdroj, rozpoznajte, že sa jeden z vašich strážnych anjelov pokúša s vami pripojiť. Ak budeme venovať pozornosť vášmu okoliu a skutočne sa zameriate na pocity, ktoré cítite, môžete mať väčšiu šancu kontaktovať práve vášho anjel strážcu.

MEDITÁCIA
Naši strážni anjeli nás kontaktujú v inej sfére, takže môže chvíľu trvať, kým príjmeme ich posolstvá. Meditácia však poskytuje skvelý čas na kontakt s vaším sprievodcom, pretože táto činnosť vám umožňuje získať prístup k vyšším silám. Počas meditácie sa jednoducho niečo opýtajte svojho anjelov strážcu. Môžu okamžite reagovať, alebo to môže chvíľu trvať v závislosti od toho, ako ste pripravení prijímať správy.

Strážcovia sa často neprihlásia, pokiaľ s nimi nezačneme udržiavať kontakt prostredníctvom meditácie. Je to pre nich úžasný prostriedok komunikácie. Počas meditácie môžeme zablokovať všetky svetské rozptýlenia a sústrediť sa len na to, aby sme „boli“ a prijímali správy, keď prídu.

zdroj:pixaby.com

UPOZORNENIE NA ČÍSLA ALEBO INÉ „ZNAČKY“ VO VAŠOM PROSTREDÍ
Podľa Doreena Virtue, videnie času 11:11 často znamená, že váš strážny anjel vám chce poslať správu z vyšších ríš a konkrétne to, že svoje myšlienky veľmi rýchlo interpretujete do reality. Čím viac si všimnete opakujúce sa čísla, najmä 1, tým silnejšie je spojenie medzi vami a vašim strážnym anjelom. Naučte sa spomaliť a venovať pozornosť týmto znakom, keďže stále viac a viac ľudí si všíma opakujúce sa čísla. To ukazuje, že naši anjeli, alebo akokoľvek, ako by ste ich chceli nazvať, sú pri vás viac ako kedykoľvek predtým. Ak počujete rovnakú skladbu v rozhlase vždy keď sa dostanete do auta, venujte pozornosť jej významu a významu, ktorý má vo vašom živote. Naši zosnulí rodinní príbuzní často radi komunikujú s nami prostredníctvom hudby v rozhlase či už tomu veríte alebo nie.

Doreen Virtue, známy psychiater, anjelský liečiteľ a motivačný rečník, hovorí, že „žiaden anjel nesmie zasahovať do života človeka“, venuje sa tomu vo svojej knihe The Angel Therapy, kde hovorí presne o tom, no len s výnimkou život ohrozujúcej núdze.V skutočnom živote dostaneme pomoc od vašich anjelov tak, že ich musíte o to najprv požiadať.

Pokiaľ máte skutočnú potrebu a túžbu spojiť sa so sprievodcom, spojí sa s vami a ponúkne vám pomoc. Nezabudnite, že vám chce pomôcť, takže neváhajte a požiadajte ho o pomoc vždy keď to najviac potrebujete.

Chod hore