Prečítajte si každé ráno tento text ako modlitbu a váš život dostané nový zmysel

Čo pre vás znamená šťastie? Chutné jedlo, cestovanie alebo zdravie vašich blízkych? Šťastie – dobrá nálada, pozitívny pohľad na svet, nedostatok skúseností, úzkosť a stres. Šťastie je vaše zdravie! Ako sa teda naučiť byť šťastným? Ak chcete zmeniť svoj život, musíte urobiť rázne rozhodnutie …

Ak snívate o zlepšení a zmene vo vašom živote, ale neviete ako sa motivovať k úspechu, potom je nasledujúci článok určený práve pre vás!

Pripravili sme jednoduchý text, ktorý by ste si mali prečítať každé ráno pri pohľade do zrkadla. Keď sa začnete brať takými, akí v skutočnosti ste, začnete byť naplnení šťastím.

Nakopnete svoju sebadôveru, skončíte so stavmi úzkosti a podráždenosť sa stane minulosťou. Žite s vďačnosťou za každý prežitý moment a vesmír sa vám za to s radosťou poďakuje.

Dnes ráno som sa zobudila a zrazu som si uvedomila, že dnešný deň bude najlepším dňom môjho života. Všetky pochybnosti idú bokom a dnešok si naplno užijem.

Dnes som sa rozhodol, že budem ďakovať za to, aký je môj život úžasný: všetky moje úspechy, inšpirácie a požehnania, ale aj všetky ťažkosti, ktoré som musel prekonať. To všetko zo mňa urobilo silnejšieho človeka.

Dnes prežijem deň so vztýčenou hlavou a hrejivým pocitom v srdci. Budem ďakovať Bohu za všetky maličkosti, ktoré ma obklopujú: ranná rosa, slnko, mraky, stromy, kvety, spev vtákov…

Dnes budem najvnímajúcejším človekom na svete. Budem svoju radosť zdieľať aj s mojím okolím a vďaka tomu môžem niekomu vyčariť úsmev na tvári.

мотивация для счастья

Urobím niečo dobré a nezvyčajné pre úplne neznámeho človeka. Dám kompliment niekomu, kto je z nejakého dôvodu smutný. Dieťaťu poviem, že je výnimočné a milovanej osobe preukážem, ako veľmi pre mňa znamená.

Dnes sa prestanem obávať toho, čo nemám a začnem ďakovať vesmíru za všetky tie čarovné veci, ktoré ma na tomto svete obklopujú. Viem a pamätám si, že úzkosť je len stratou môjho drahocenného času. Moja viera vo vlastné sily a prozreteľnosť ma privedú do vytúženého cieľa.

Dnes večer, predtým ako pôjdem spať, vyjdem na ulicu a pozriem sa hore na nekonečné nebo zasypané miliardami hviezd. S úžasom budem obdivovať krásu nebeských telies a poďakujem vesmíru za všetku túto mágiu.

мотивация на счастье

Položím si hlavu na vankúš a budem vďačný za najlepší deň môjho života. Zaspím ako šťastné dieťa, ktoré úpenlivo čaká na ďalší deň.

Niet divu, že sa hovorí: „Kto skoro vstáva, tomu Boh pomáha!” začínajte svoje ráno týmto spôsobom, a už nebudete mať čas pozerať sa do minulosti, pretože váš život sa naplní pozitívnou energiou. Nekonečná dôvera v seba samého vám zaručí vytúžený úspech – ste to vy, kto si vytvára svoj svet. Všetko závisí od vašich skutkov a postojov k rôznym udalostiam, ktoré vás v živote postihnú.

 

zdroj: Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Kopírovanie článkov na Slovenské alebo České stránky alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Prečítajte si každé ráno tento text ako modlitbu a váš život dostané nový zmysel”