Celá pravda o mužskej „tvrdosti“. O charaktere a nielen to…

 

21.storočie – obdobie zženštilých mužov v tesných džínsoch a žien v mužských košeliach. Sexuálne diferenciácie sú tak nepostrehnuteľné, že sa už dnes nikto nepozastaví na d dlhými vlasmi a vytrhaným obočím u mladých mužov. A žena v kravate na poste riaditeľky vo veľkej firme tiež nikoho neobťažuje.

Ale predsa len niečo zostalo, čo odlišuje muža od ženy. Čo to je? Správne, tvrdosť charakteru. A pravdaže, niektoré časti tela, ale o tom nechceme hovoriť.

Chcem sa s vami rozprávať o rozdieloch medzi mužmi a ženami, veď keď už sú spolu, môžu sa naučiť žiť v harmónii.

Takže, čo je hlavné na mužovi?

Pokiaľ ide o mňa, tak je to tvrdosť duše. Je to najdôležitejšia časť ľudskej povahy.

Hlavnou úlohou muža je správať sa k žene tak, aby sa prejavila jeho tvrdosť v niektorých rozhodovaniach. Ale ako to urobiť, nestačí na to mať len vajcia. Neviem, kde muži berú túto energiu, ale v ich vnútri existuje taký tok, lúč Šívy, keď na to príde, z ktorého čerpajú silu a sebadôveru.

Slabo charakterným mužom sa stáva ten, kto nečerpá energiu z vnútra ale z vonku. Handra potrebuje vždy niečo vonku, aby sa mala na čo zavesiť.

U žien je všetko naopak. Aby sa žena cítila komfortne vo svojom tele a so svojim mužom, musí byť schopná prejavovať flexibilitu.  Ide o prirodzený prejav ženského vedomia – slobodná energia, ktorá má tendenciu vyplniť všetko okolo.

Najmä v tvrdosti a flexibilite sa prejavujú všetky problémy medzi pohlaviami. Ak sa stretnú dva ťažké – navzájom sa bijú a rozlietavajú na rôzne strany, ako biliardové gule. Ak sa stretnú dve mäkké, tak sa spoja ako plastelína.

Tvrdosť, flexibilita… Existujú zjavné asociácie s najpríjemnejším procesom spojenia muža a ženy. Všetko je správne, veď najmä tu sa prejavujú tieto vlastnosti v najväčšej miere.

Akonáhle začne intímny vzťah, muž raz a navždy urobí najdôležitejší výrok. „Zo stretnutia s mojou tvrdosťou, žena pocíti bolesť. Ak ja nebudem dostatočne tvrdý, nebude sa môcť stať ženou. Ak nebudem milujúcim a súcitným zároveň, ona znenávidí celý mužský rod.  Byť na ňu tvrdý je príjemné.“

Žena pri prvej skúsenosti musí prekonať túžbu dominovať. Ak sa tak nestane, nebude sa cítiť harmonicky a nikdy nebude šťastná. Flexibilita je zárukou ženského šťastia.

Vzťahy medzi pohlaviami vždy budú horúcou témou na zamyslenie. Ak máte na to iný názor, verím, že na tom bude trochu pravdy. Dôležité je, aby ste sa nebáli o ne podeliť s druh

Chod hore