Do kaderníctva prišla 16-ročná školáčka. Keď kaderníčka uvidela jej vlasy, na smrť sa vydesila

Väčšina z nás sa určite zhodne na tom, že nový účes dokáže zlepšiť náladu človeka.

Pre niektorých je ťažké predstaviť si zmenu svojho účesu, no nakoniec keď sa predsa len rozhodnú pre tento krok, neľutujú a cítia sa mlado a sviežo.

Niekedy je za odložením kaderníctva skutočne vážne rozhodnutím. Stalo sa to aj v prípade Cathy Olson, mladej kaderníčke z amerického štátu Iowa…

Prišla k nej 16-ročná tínedžerka, ktorá sa priznala, že už niekoľko rokov trpí ťažkou depresiou. V posledných mesiacoch nemala ani túžbu ani chuť starať sa o svoje vlasy. Takže v čase, keď sa objavila u Cathy, boli jej vlasy zapletené do jedného obrovského chumáča.

Len pred pár týždňami sa vrátila do školy, kedy sa každá trieda fotografovala. Uvedomila si, že jej vlasy sú v katastrofálnom stave, poprosila kaderníčku, aby jednoducho všetko odstrihla. Cathy to však rozhodla poňať inak, prijala túto výzvu a rozhodla sa, že mladej tínežderke pomôže.

Zavolala na pomoc aj svojich kolegov a spolu pracovali na vlasoch viac ako 13 hodín – 8hodín jeden deň a ďalších 5 hodín na druhý deň. Bolo to pomerne náročné, ale nakoniec sa vďaka ich profesionálnej zručnosti podarilo všetko napraviť. Dievča sa pri pohľade do zrkadla zo začiatku ani nespoznalo!

Keď Cathy zbadala jej široký úsmev v zrkadle, uvedomila si, že sa stal zázrak. Stačilo tak málo! Povedala, že už sa viac necíti bezvýznamná a jej úsmev na tvári bol pre Cathy skutočným darom a dôvodom na radosť zo svojej práce.

Cathy zdieľa tento príbeh na sociálnej sieti, kde dodala, že rodičia by nemali podceňovať utrpenie svojich detí. Len málo ľudí vie, že slovo “depresia” často skrýva nielen zlú náladu, ale vážnu diagnózu, ktorú netreba v žiadnom prípade podceňovať.

My jej držíme palce a veríme, že sa jej podarí čo najskôr vrátiť do normálneho života!

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Do kaderníctva prišla 16-ročná školáčka. Keď kaderníčka uvidela jej vlasy, na smrť sa vydesila”