V akom veku sa žena najčastejšie mení? Vedci nám dali presné číslo!

Vedci zistili, že zástupkyne nežnejšieho pohlavia sú naprogramované na cudzoložstvo! Polygamia sa jednoducho vyskytuje v ich krvi. Tento výsledok bol urobený na základe štúdie uskutočnenej v 62 krajinách. Prvé „zakopnutie“ prichádza v priemere 4 roky po manželstve.

Okrem skutočnosti, že ženská nevernosť a nestabilita v manželských zväzkoch sú naprogramované na úrovni DNA, k rozvráteniu rodiny prispieva aj alkoholizmus, chudoba, nezlučiteľné rozdiely v názoroch a degradácia morálky.

жена изменяет

Hlavným dôvodom, prečo ženy neustále menia svojich partnerov je sexuálne neuspokojenie. Hneď, ako nie je možné uspokojiť ich libido, nekonečnú túžbu musí schladiť ďalší muž.

жена изменяет

Druhou príčinou môže byť pomsta. Manžel má príliš málo času a žene nevenuje takmer žiadnu pozornosť. Jednoducho si to zaslúži. Nechce s ňou komunikovať, uzatvára sa do seba, jeho myseľ je neustále v práci a v skutočnosti takto dáva svojej partnerke len dôvod na neveru. Namiesto toho, aby celú noc preplakávala, riešila to takto.

жена изменяет мужу почему

Príčinou zrady môže byť nielen množstvo sexu , ale aj jeho kvalita. Manžel už po tých rokoch stratil všetku predstavivosť a túžbu – dôvod je na svete.

причины измены

Najťažšou situáciou je tá, v ktorej sa žena skutočne zamiluje do iného. Prvá láska už nie je vôbec prvá, ide len o pohodlný zvyk. Niekedy sa však stane, že naša duša a srdce zatúžia po niečom inom, novom, no potom je už na nápravy zaužívaného stereotypu pravdepodobne neskoro.

Vedci tvrdia, že „voľná láska“ ničí rodiny a uberá na zdraví, či už morálnom alebo fyzickom. Koniec koncov, asi sa všetci zhodneme na tom, že najskôr je potrebné, aby sme sa o veciach porozprávali a až potom konali…

zdroj:takprosto.cc

Chod hore