Kúzelné palacinky z fľaše bez neporiadku a umývania riadu. Celá rodina si vaše palacinky zamiluje

 

Ak milujete palacinky, tak sa vám určite zapáči tento originálny recept. Veď najnepríjemnejšia časť pre prípravu palaciniek je umyť všetok riad, ktorý sme použili na prípravu cesta. Všetky misky, hrnce, mixér…

Ľahko sa toho môžete zbaviť, ak budete používať tento vynikajúci recept. Cesto pripravené vo fľaši vás zbaví všetkých problémov jedným mávnutím a vaše palacinky budú veľmi chutné. Takže pripravte si prázdnu fľašu a vydajte sa za experimentom.

Ingrediencie

2 vajcia

10 poliev. lyžíc múky

3 poliev. lyžice cukru

3 poliev. lyžice rastlinného oleja

0,5 čaj. lyžičky soli

600 g mlieka

Príprava

Zoberte plastovú fľašu s objemom 1,5 l. Musí byť čistá, najlepšie je od minerálky. Vložte do nej lievik a sypte do vnútra múku, cukor, soľ, vajcia, rastlinný olej a mlieko. Fľašu uzavrite.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt блины в бутылке на молоке рецепт

Teraz poriadne zatraste fľašou, aby sa všetky ingrediencie zmiešali. Vynikajúca alternatíva mixéru.

Dobre zohrejte panvicu, pridajte trochu oleja.

Nalievať potrebné množstvo cesta z fľaše je veľmi jednoduché.

Ak vám zostane cesto, tak ho môžete uskladniť do chladničky a pripraviť si palacinky na druhý deň. Vo fľaši nemusíte len pripravovať cesto, ale ho aj uskladniť.

Spomeňte si na tento vynikajúci recept, keď budete na budúce pripravovať palacinky. Zázračné odporúčanie, veľmi aktuálne pre Maslenicu (ruský sviatok týždeň pred veľkonočným pôstnym obdobím), sviatok, ktorý už čoskoro bude. Ak si takto pripravíte cesto len jeden krát, určite sa vám tento spôsob zapáči a už nebudete chcieť ich pripravovať iným spôsobom.

Priveďte svoje kulinárske schopnosti do dokonalosti. Nech vám táto rada pomôže pripraviť palacinky veľmi ľahko.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore