Tieto rady vás naučia správne pózovať pred objektívom. Odteraz už len najlepšie snímky!

Problém: pozeráte sa na svoje vlastné fotografie, ale nie ste s nimi úplne spokojní. Nevyšli podľa vašich predstáv aj keď ste si vybrali úžasné oblečenie, make-up bol bezchybný a pozadia a osvetlenie bolo vybraté profesionálmi. Ide o to, že pre úspešné fotenie hrajú veľmi dôležitú úlohu aj pózy vás, ako modelky.

Teraz len skepticky potriasate hlavou pri spomienke na slovo „fotogenickosť“. Prestaňte všetko zvaľovať na tento teoretický pojem. Verte mi, že dokonca aj najslávnejšie fotomodelky a najopisovanejšie krásavice majú svoje „nešťastné“ perspektívy.

A to čo vidíte na stránkach módnych magazínov nie je talent od prírody, ale jednoducho vhodne zvolené držanie tela, ktoré si každý prispôsobil svojej osobnosti.

Ponúkame vám niekoľko príkladov správneho pózovanie pred objektívom fotoaparátu. Skúšajte, experimentujte, učte sa – až potom sa dokážete úplne odkryť pred kamerou a vždy budete na fotkách vyzerať dobre. Tak behom k zrkadlu – a skúšať!

Ako sa správne fotografovať

Správajte sa uvoľnene.

predstavuje pre fotografie

Pridajte zopár vám vlastných prvkov.

predstavuje pre fotografie

Skúste využiť predmety čo máte poruke.

predstavuje pre fotografie

Zabudnite na statické pózy.

  predstavuje pre fotografie

Nezabúdajte na hravosť.

  predstavuje pre fotografie  

Ukážte svoje najlepšie stránky.

predstavuje pre fotografie

Mimochodom profesionálne modelky dlho a dôsledne budovali svoje „umenie“ pózovania pred zrkadlom. Môžete to vyskúšať aj vy: predstavte si seba ako niekoho z hercov, predstierajte, že ste zviera, imitujte rôzne emočné stavy.

A pamätajte: najhlavnejšia je individualita a správny emocionálny stav. Staňte sa bohyňou pred objektívom!

Podeľte sa s touto zaujímavou informáciou so všetkými, ktorý sa zbožňujú fotografovať.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore