Stojí váš partner vyrovnane alebo opakuje niektoré slová? Takto zistíte všetko o vašej druhej polovičke čo tým myslí

Zapáčil sa vám niekto, no neviete sa odhodlať k radikálnejšiemu kroku? Niekedy je naozaj ťažké pochopiť, čo ten druhý človek cíti. Sú však aj situácie, kedy sa s niekým poznáte dlhé roky a zrazu sa ich správanie zmení. Chcete sa dozvedieť čo za tým je? Prečítajte si nasledujúci článok!

Vo vzťahu je všetko v poriadku

  1. Ak sa k vám váš partner neustále otáča alebo automaticky približuje, ukazuje tým svoj záujem. Mimochodom, ak osoba, ktorej sa páčite, si prehodí nohu cez nohu, špička bude nasmerovaná k vám. Toto všetko sa deje na úrovni podvedomia.

язык тела влюбленных

  1. Ak sa žene páči muž, nevedomky sa začne ohýbať alebo sa k mužovi priblíži a vyrovnáva. Týmto spôsobom ukazuje prednosti svojej postavy v tom najlepšom svetle.

язык тела влюбленных

  1. Muži chcú vždy vyzerať vyššie a silnejšie, no sú aj obrancami. Je jedno či ste sa práve stretli alebo sa poznáte 15 rokov. Muž bude stáť počas rozprávania vyrovnane a pravdepodobne s rukami na svojom páse. Taktiež sa môže oprieť o stenu vo vašej blízkosti.

язык тела влюбленных

  1. Ľudia, ktorí medzi sebou pociťujú sympatiu sa často jeden druhého dotýkajú. Môže to byť nepodvedomé, ale aj podvedomé, tak či onak, týmto spôsobom uvidíte, že dotyčná osoba má o vás záujem.

язык тела влюбленных

  1. Ak sa človeku niekto páči, nevedomky začne opakovať gestá alebo výrazy tváre danej osoby. Keď niekto v spoločnosti vtipkuje, najskôr sa pozrie na reakciu človeka, ktorý sa mu páči a prevedie na seba emóciu dotyčnej osoby.

язык тела влюбленных

Vo vzťahu to škrípe

  1. Vždy keď sa pokúšate rozprávať s druhou osobou, cítite sa nepríjemne. Buď ten druhý nemá náladu, ignoruje vás tým, že bude pozerať niekam na stenu alebo sedieť bokom či chrbtom od vás. Áno, jedná sa o známky apatie, ale aj napriek tomu by ste mali medzi sebou komunikovať a snažiť sa pochopiť jeden druhého.

язык тела и жестов

  1. Ak celá vaša iniciatíva alebo žarty sú brané bez akéhokoľvek entuziazmu či s núteným úsmevom, začnete mať pocit, že vaše slová nemajú žiadnu váhu. Je to len na vás, buď zmeníte chovanie a prístup alebo tomu dáte koniec.

язык тела и жестов

  1. Ak namiesto odstránenia vlasu z vášho oblečenia či iných teplých dotykov počúvate len: „Máš rozcuchané vlasy“, „Prečo si nevieš vyčistiť kabát?“ – je čas na prehodnotenie vášho vzťahu.

язык тела и жестов

  1. Ďalším dôvodom na spozornenie sú telesné bloky. Prekríženie rúk na hrudi, zhrbený postoj, sklonená hlava – signály o probloch vo vzťahu. Venujte pozornosť spôsobu komunikácie: ak človek rozpráva nesúvisle a potichu, cíti sa nepríjemne, ak je vo vašej blízkosti.

язык тела и жестов

  1. Ak sa vaša polovička vyhýba objímaniu alebo sa od vás pred zaspávaním odvracia, môže to naznačovať porušenie harmónii vo vzťahu. V prípade, že k vám dotyčný človek stojí často chrbtom, je načase niečo podniknúť na oteplenie vášho spolunažívania.

язык тела и жестов

Komunikujte, trávte čas spoločne, naplňte si svoj život s príjemnými emóciami a potom určite budete mať istotu, že vo vzťahoch sú obe strany šťastné.

 

foto:takprosto.cc

zdroj: Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Kopírovanie článkov na Slovenské alebo České stránky alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.
Chod hore