Na prvý pohľad sa zdá, že v tomto dome žije starenka. Stačí vojsť dnu, a to čo uvidíte vám vyrazí dych!

Veľa ľudí sníva o apartmánoch, vilách a luxusných viacposchodových domoch, zatiaľ čo teplo a pohodlie môžu byť vytvorené aj v bežnom dome či byte. Chatky v lesoch získavajú popularitu nielen v Európe, nakoľko je lákavá spätosť s prírodou a jej tajomnosť.

Živá príroda a čistý vzduch, žiadni susedia a hluk mesta, to je to čo charakterizuje prostredie tohto úžasného domu. Tu určite zažijete krásne západy slnka a ráno vás bude prebúdzať spev vtákov.

Najbohatší ľudia sveta či celebrity sa ženú za mohutnými budovami, skupujú domy so zlatom, krištáľovými lustrami a množstvom zbytočných vecí.

Niektorí si zvolia jednoduchší život a namiesto drahých luxusných materiálov typických pre veľkomestá preferujú tie prírodné. Uprednostňujú minimalizmus, prikláňajú sa k samotnej forme domova a veria, že aj príroda je schopná vyjadriť osobnosť človeka.

Dom sa zvonku javí ako nenápadná chatka na okraji lesa, ale ak vojdete dnu, okamžite zmeníte názor! Prekvapí vás nádherný interiér, moderný nábytok a dostupné všetko potrebné vybavenie.

V dome sa nachádza spálňa, kuchyňa, kúpeľňa a obývacia izba. Výstavba domu však ešte nie je dokončená. Majiteľ plánuje dokončiť si pracovňu, a konečne tak rozviazať všetky väzby s mestom a plne si vychutnávať prírodu.

Chata harmonicky zapadá do lesného prostredia, ako keby tam bola po celý čas! Vedeli by ste sa aj vy vzdať rýchleho života v meste v prospech útulného a pokojného domova v prírode?

Zdieľajte so svojimi priateľmi na Facebooku a aby im neušla táto nádhera!

Zdroj: videoboom.cc

Chod hore