Keď syn prišiel na návštevu k svojej matke, po uvidení kúpeľne sa okamžite pustil do rekonštrukcie

Mnohí z nás majú určite radosť, keď ich po dlhom čase príde navštíviť niekto z rodiny. Nikto neprichádza s prázdnymi rukami, no existujú aj prípady, kedy sa príbuzní rozhodnú urobiť niečo nečakané. To je prípad aj nasledujúceho príbehu…

Muž čakal, kedy v práci dostane povolenie na čerpanie dovolenky a následne na to sa vybral navštíviť svoju mamu. Po tom, čo vkročil do jej kúpeľne, neveril vlastným očiam. Celá miestnosť bola prakticky pred rozpadom. V tom momente sa rozhodol dať veci do poriadku a všetko opravil vlastnými rukami!

Išiel na to ekonomicky a to, čo sa dalo ešte použiť, nevyhodil. A pomocnú ruku potreboval len vtedy, keď inštaloval polypropylénový ohrievač uterákov.

Nezabudol nainštalovať sadrovú dosku odolnú voči vlhkosti, aby zakryla prebytočné vyrobené polypropylénové rúry. Potom pokračoval s položením podlahy.

Farby vybrala jeho matka a syn sa už postaral o výslednú prácu. Vymenil taktiež rúry, k čomu potreboval spájkovačku a zakúpené diely.

Po výmene elektrických rozvodov pokračoval v obkladaní steny až k stropu. Vďaka jeho úsiliu sa kúpeľňa premenila na skutočné majstrovské dielo a jeho matka môže byť pyšná na to, že ma takého syna!

Namiesto toho, aby si užil dovolenku, obetoval svoj čas a úsilie na rekonštrukciu. Je pekné si uvedomiť, že sú na svete ešte vždy dobrí a nezištní ľudia.

Ak sa vám tento článok páčil, zdieľate ho s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Keď syn prišiel na návštevu k svojej matke, po uvidení kúpeľne sa okamžite pustil do rekonštrukcie”