Bytoví dizajnéri vstúpili do splesniveného bytu…toto z neho vytvorili o mesiac neskôr!

Byt nachádzajúci sa v Moskve, bol postavený ešte v roku 1985. Odvtedy sa tento obytný priestor dostal do strašného stavu a noví majitelia mali čo robiť, aby ho vrátili naspäť do obývateľného stavu. Je vidieť, že sa s tým museli pohrať, no výsledok stál za to!

Za prah tohto bytu vkročila ľudská noha len zriedkakedy – vzniknutá pleseň sa teda musela okamžite odstrániť a steny v dezolátnom stave čím skôr zbúrať a znova postaviť. Hoci sa tam nachádzali luxusné parkety, čas na nich zohral svoju úlohu a všetko sa muselo zrekonštruovať…

 

Takto byt vyzeral pred rekonštrukciou: nudné farby, žiadny osobitý štýl a kúpeľňa v havarijnom stave! Všetci sa zhodli na tom, že oprava bude trvať minimálne 1 mesiac.

Vzhľadom na zlé osvetlenie a nevhodné dispozičné riešenie vyzerá byt omnoho menšie a stiesnene.

Ako hlavné farby si zvolili mliečno-bielu, tým pádom sa nábytok stane súčasťou priestoru, čím sa miestnosť opticky zväčší. Všetko je vyrobené z ekologických materiálov až po nalepovacie tapety.

Kúpeľňa sa musela prerobiť od základov. Namiesto ťažkopádnej vane sa do nej nainštaloval sprchový kút a pod umývadlom si svoje miesto našla práčka.

O slovo sa hlási aj kuchyňa. Na zväčšenie priestoru sa skombinovala s obývacou izbou. Priestranné okná poskytli miestnosti množstvo denného svetla, ktoré v celom interiéry harmonicky splýva.

Našlo sa miesto aj pre pracovňu, ktorá sa dá rýchlo prerobiť na hosťovskú izbu v prípade nečakanej ale aj naplánovanej návštevy rodinného príslušníka.

Po starom byte už niet ani stopy! Ako sa vám páči takáto rekonštrukcia?

zdroj:videoboom.cc

Chod hore