Pred niekoľkými rokmi jej lekári diagnostikovali smrteľnú chorobu. Keď ju uvideli, neverili vlastným očiam

Opatrnosti počas tehotenstva nie je nikdy dosť. 9 mesiacov záťaže sa mení na jeden šťastný moment, kedy sa vytúžené dieťatko dostane na svet a novopečení rodičia zažívajú tie najkrajšie pocity na svete.

Samozrejme, nie vždy všetko prebieha tak, ako by sme si to predstavovali. To je prípad aj Virginie Johnson z Arizony, ktorá vo veku13 rokov začala mať problémy s reprodukčnými orgánmi – potvrdil sa syndróm poylycystických vaječníkov.

Spolu so svojím manželom Victorom sa snažili o deti už niekoľko rokov. Nakoniec sa im to podarilo, no jednalo sa o mimomaternicové tehotenstvo, po ktorom jej museli odstrániť maternicovú trubicu. Žena si začala myslieť, že všetko je stratené, ale osud s ňou mal iné plány.

Pár využil moderné úspechy medicíny a rozhodol sa pre umelé oplodnenie. Zákrok prebehol úspešne a Virgínii sa narodila dcérka Zoe. Tá si neskôr začala priať malú sestričku a rodičia sa teda rozhodli pre ďalšie umelé oplodnenie. Ich radosť po tom, čo sa dozvedeli, že čakajú štvorčatá, nemala hraníc. Tri dievčatká a jeden chlapec dostali mená: Ava, Madeline, Olivia a Victor – po otcovi.

Mimochodom, vďaka mimomaternicovému tehotenstvu lekári u Virgínii odhalili malígny nádor na močovom mechúry. Ochorenie sa našťastie podchytilo v počiatočnom štádiu a v pomerne krátkej dobe bola opäť zdravá. Teraz sa teší zo života, má milujúceho manžela a 5 krásnych detí. Čo viac si môže priať!

Toto bol príbeh Virgínii Johnsnovej, ktorá si prešla neľahkú cestu, no je príkladom toho, že aj tá najtemnejšia noc skončí ranným úsvitom…

zdroj foto:videoboom.cc

Chod hore