Hasič priviedol na svet dieťa neznámej ženy…Bol to dar od Boha

V rodine hasiča Marka Haddena vyrastajú 3 deti, ktoré má spolu so svojou manželkou Beth. Obaja manželia sú šťastní a život si užívajú plnými dúškami. Pred 6 rokmi však bolo všetko inak!

Faktom je, že po narodení dvoch chlapcov, jemu aj jeho žene povedali, že už nebudú môcť mať viac detí. Manželia snívali o dcérke, no celá situácia nabrala nesprávny smer. Všetko sa zdalo byť beznádejné, až kým v roku 2011 nedošlo k skutočnému zázraku.

Dnes si muž spomína, že v osudný deň bolo studené a zasnežené počasie. Práca je práca a tak sa vybral do služby – bol hasičom. Večer mali prípad, kedy sa ponáhľali za ženou, ktorá trpela strašnou bolesťou v bruchu. Hasič nemal ani tušenia, že v ten deň bude asistovať pri pôrode!

Keď Mark prišiel na miesto, bolo už príliš neskoro na to, aby ženu odviezli do nemocnice a tak bol odkázaný sám na seba a na spoluprácu budúcej mamičky.

Našťastie, všetko prebehlo bez komplikácii a matka čoskoro začula prvý, nefalšovaný plač narodenej dcérky. Neskôr ale priznala, že sa o svoju dcéru nemá ako postarať a chce ju dať na adopciu.

Situácia v Markovom manželstve bola taká, že jeho manželka už po druhom pôrode nebola schopná otehotnieť aj do tretice. Potom začali rozmýšľať o tom, že by si dieťa adoptovali, no nakoniec túto myšlienku odložili na inokedy. Avšak teraz, pri pohľade na malinkú Grace, to považovali za dar z neba.

Lekári a sociálni pracovníci prehodnotili prípad v pomerne rekordnom čase. Len po 48 hodinách od toho, ako bola Grace daná na adopciu, získala svoju vysnívanú rodinu.

Mark a Beth už nechceli nechať nič na náhodu, hoci sami nerozumeli, ako rýchlo sa ich dcérka objavila v rodine. Jednohlasne sa zhodli na tom, že dievčatko je pre nich zázrakom od Boha.

Manželia sa rozhodli pred ňou nič netajiť a keď vyrástla, povedali jej o celom ich príbehu. Teraz si Grace užíva to, ako môže ostatným rozprávať o tom, ako sa narodila a že jej adoptívny otec jej pomohol prísť na tento svet. Jej starší nevlastní bratia ju zbožňujú a Mark spolu s Beth nemohli byť nikdy šťastnejší.

Ona je tým, za čo sme sa vždy modlili. Je to ako keby sme vyhrali jackpot v lotérii!,“ hovorí Beth a Mark dodáva:„Už sme si nemysleli, že niekedy budeme mať dcérku. Považujem to za skutočné požehnanie!“

zdroj:videoboom.cc

Chod hore