Lekári jej povedali, že čaká dvojičky. Potom si na snímke z ultrazvuku všimli jeden detail…

Keď si Lisa Hansen vzala za muža svojho priateľa, okamžite začala snívať o bábätku. Manžel zdieľal jej pocity, no ukázalo sa, že to nebude také jednoduché. Celé tri roky sa snažili o dieťatko, no Lise sa nepodarilo otehotnieť.

Keď sa jej bruško po istom čase začalo konečne zväčšovať, obaja manželia boli šťastím bez seba. Bohužiaľ aj v tomto štádiu na nich z každej strany číhali problémy. Doktori tehotnej žene dokonca navrhli, aby podstúpila potrat, pretože sa báli o jej život. Lisa spolu s manželom však urobili konečné rozhodnutie!

Snívanie o deťoch im prinieslo obrovskú radosť, keď zistili, že ich prvorodené dieťatko nebude jedno, ale rovno dve. Budúca matka svedomito dodržiavala všetky pokyny lekárov a chodila na pravidelné kontroly.

Avšak v 19.týždni tehotenstva ich odborník informoval o zlej správe. Ukázalo sa, že Lisa musela porodiť monoamniálne dvojičky. Takéto deti majú spoločnú jednu placentu a jednu embryonálnu membránu.

Lekári sa s týmto prípadom nestretávajú každý deň, no vedia, že pre dvojičky to je životohrozujuci prípad. Riziko, že sa pupočníková šnúra po čase poškodí, časom narastá. Takéto tehotenstvo často končí aj tragicky, berie život bábätkám a vážne poškodí matkin organizmus.

Keď si lekári všimli, čo sa deje v Lisinom bruchu, navrhli, že by mala ísť na potrat, skôr ako už bude príliš neskoro. Budúca matka a jej manžel reagovali jednomyseľným odmietnutím. Nečakali predsa na niečo také celé tri roky! Manželia sa rozhodli spoliehať na vôľu osudu a zručnosti lekárov!

 

Pôrod sa uskutočnil 31. týždni tehotenstva. Špecialisti boli tak neistí možným pozitívnym výsledkom, že dokonca radili budúcim rodičom, aby oddialili nákup vecičiek pre detí. Našťastie všetko skončilo dobre a na svet prišli dve dievčatká.

Malá River a Piper boli po narodení veľmi slabé a tak museli na odchod domov nejaký ten čas počkať. Celých 14 týždňov chodili manželia do pôrodnice k svojim dvom dcérkam a snažili sa odohnať od seba pochmúrne myšlienky.

Dnes sa však dievčatká nijako nelíšia od svojich rovesníkov. River a Piper rastú každý deň a robia svojim rodičom radosť. Sú zdravé, veselé a plné života. Viac informácií o nezvyčajnom narodení a ich zážitkoch sa môžete dozvedieť aj z nasledujúceho videa.

 

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Lekári jej povedali, že čaká dvojičky. Potom si na snímke z ultrazvuku všimli jeden detail…”