Žena mala rodiť cisárskym rezom. Lekár ale dostal skvelý nápad! Každý obdivuje, čo urobil

Na to, aby žena ukončila svoje tehotenstvo cisárskym pôrodom, musí existovať niekoľko vážnych dôvodov. Lekár sa potom rozhoduje o operácii pri rôznych podmienkach tehotenstva, ktoré závisia od stavu matky a plodu.

Jedná sa o stavy, pri ktorých je prirodzený pôrod nemožný alebo sa spája s väčším rizikom ohrozenia zdravia matky či dieťaťa.

V týchto prípadoch je lekár povinný vykonať pôrod cisárskym rezom bez ohľadu na všetky ostatné kontraindikácie.

Byť matkou je zázrakom pre každú ženu, preto sú ochotné prekonať akékoľvek komplikácie, ktoré sa vyskytnú pri privádzaní nového života na tento svet. Vanessa vie o tom svoje…

Vanessa a jej partner Nick Fische zdieľali na internete neuveriteľné video, na ktorom lekár využíva „prirodzenú metódu“ na zmenu polohy dieťatka.

Problém bol v tom, že panva dieťatka bola položená pri vchode do malej panvy ženy.

Diagnóza sa dá odhaliť pomocou ultrazvuku najskôr v 32. týždni tehotenstva. Dovtedy sa môže dieťa prepolohovať z jednej pozície na druhú aj niekoľkokrát.

Po 32.-34. týždni je možné použiť špeciálnu gymnastiku, ktorá pomáha dieťatku vrátiť sa do správnej polohy. Taktiež boli vyvinuté metódy núteného prevrátenia prostredníctvom vonkajšieho prepolohovania.

Tento postup bol aplikovaný práve vo Vanessinom prípade. Umožnilo to dieťatku dostať sa do správnej polohy, vďaka čomu sa mamička vyhla pôrodu cisárskym rezom.

https://www.youtube.com/watch?v=lummQTP7ud8

Pár sa rozhodol toto video zdieľať aj s ostatnými ľuďmi. Publikovali ho preto, aby umožnili iným uvidieť, že existujú riešenia pre každého z nás a taktiež aj odborníci, ktorí sa zaoberajú a rešpektujú želania matiek počas tehotenstva aj samotného pôrodu.

Je skutočne skvelé, že ešte vždy existujú lekári, ktorí chcú urobiť maximum pre pohodlie a zdravie mamičiek a ich detí. Považujeme za pozitívne, že sa partneri podelili o svoju skúsenosť a inšpirovali tak aj iných rodičov, aby mohli vyskúšať všetky možné spôsoby, len aby sa ich dieťa narodilo zdravé.

zdroj:videoboom.cc

 

Chod hore