Polícia vyrazila dvere a vnikla do domu. V blízkostí malých dievčat ležalo telo bez známok života…

Helen Daikin spolu s manželom Chrisom priniesli na svet dve malé dievčatká, 4-ročnú Pearl a 2-ročnú Iris. Helen často chodila na služobné cesty do Veľkej Británie, zatiaľ čo Chris zostal doma a staral sa o deti. Jeden z týchto výletov sa pre rodinu skončil tragicky…

Chris miloval svoje dievčatá celým svojim srdcom a každý deň uverejňoval fotografie bez toho, aby si pomyslel, že niektoré môžu byť ich posledné. Muž zomrel počas noci na infarkt a ich malé dcéry strávili celý deň so svojím mŕtvym otcom.

Zvyčajne to bol Chris, ktorý vozil Pearl do predškolského zariadenia. V ten deň, kedy dievčatko neprichádzalo do škôlky, jej vedenie sa rozhodlo zatelefonovať otcovi. Telefón však nikto nedvihol a pokus o ďalší telefonát sa už neuskutočnil.

Dievčatá sa snažili prebudiť otecka z „dlhého spánku“. Položili mu na ústa tabletku na zlé trávenie mysliac si, že mu to pomôže. Po celú tu dobu sa obe sestry hrali s matkinými topánkami a kozmetikou. Našťastie sa žiadnym spôsobom neporanili a vydržali to až do príchodu pomoci.

Helen sa taktiež snažila manželovi dovolať. Najskôr si myslela, že išiel Pearl odviezť do škôlky alebo že si telefón niekde zapotrošil. Na poludnie ich prišla navštíviť babička, tej sa ale nepodarilo odomknúť dvere svojím kľúčom.

Podvečer toho istého dňa polícia zatelefonovala Helen, aby jej povedali o smrti jej manžela. Žena je presvedčená, že staršia z dcér si uvedomila, čo sa s jej otcom stalo. Teraz sa bojí zostať sama a neustále potrebuje pozornosť.

Podľa Helen malo vedenie škôlky zavolať všetkým príslušníkom rodiny. Takéto prípady nie sú ničím nezvyčajným, no najviac na to doplatí psychika dieťaťa. Skôr či neskôr sa ale dozvedia pravdu, no to im už ich mŕtveho otca naspäť nevráti.

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Polícia vyrazila dvere a vnikla do domu. V blízkostí malých dievčat ležalo telo bez známok života…”