Prosím vás, neopakujte to: 15 najhorších vecí, ktoré môžete s partnerom robiť počas milovania. Zlyhanie je zabezpečené!

Vždy prichádza moment, kedy už všetko, na čo je schopná fantázia, bolo v posteli vyskúšané . A stalo sa to už banalitou, ak máte dlhé roky toho istého sexuálneho partnera. Možno sa aj vy teraz obraciate o zaujímavú radu na internete. Ale neviete si ani predstaviť, aký zlý vtip to môže pre vás znamenať.

Samozrejme, existujú jednoducho vynikajúce odporúčania, ktoré pomôžu získať božské potešenie. Existujú však aj tí, ktorí prinajmenšom dokážu zlikvidovať náladu po ich vyskúšaní v praxi. Redakcia „chillin.sk“ pripravila pre vás kompiláciu 15 najhorších, podľa nášho názoru, sexuálnych rád.

Zlý sex

 

  • Vo vašom pote po športovaní sa zdržiavajú androstendiony. Verte, s touto vôňou zbalíte akúkoľvek ženu.

 

Samozrejme, existujú fanúšikovia týchto vôní, ale zápach potu vždy odradí. Ak nechcete, aby vaša polovička to robila s upchatým nosom, alebo odmietla sex, milujte sa po osprchovaní, alebo priamo v sprche. čo kazí sex

 

  • Dajte donut na jeho penis a pomaly ho jedzte.

 

Ak nemáte donut, zoberte si praclík alebo koliesko salámy. Žartujem. Toto je nepochybne zaujímavé, ale predstavte si ten proces. Nie každý donut ním prejde a nie každý muž s tým bude súhlasiť.

 

  • Ak ste v polohe jazdca, chyťte ho za uši a potiahnite ich k sebe, aby ste sa mohli lepšie rozhojdať.

 

Samozrejme, na čo sú vášmu mužovi uši, keď musí počúvať. Ďalšou vecou je jemné masírovanie ušných lalôčikov a iné, že ho budete za ne ťahať. 

čo kazí sex

  1. Veľmi jemne hryzkajte kožu na jeho miešku.

Pobozkať áno, ale od hryzkania radšej upustíte. Veď dôsledky je veľmi ťažké predvídať.

 

  • Zohrejte pánske ponožky v mikrovlnke a obujte mu ich. Toto ho rozpáli túžbou. zábavné nápady na sex  

 

A potom mu zohrejte v tejto mikrovlnke obed. Smiešne a zároveň smutné.

 

  • Ak žijete v byte s nepríjemným a príliš zvedavým susedom, stiahnite si film s hororom a zapnite ho, kým budete mať sex. Keď sused bude počuť výkriky a stenanie, bude si myslieť, že je to vo filme.    zábavné nápady na sex  

 

Je ťažké predstaviť si, aká to bude romantika a ako pri tom budete relaxovať. Mimochodom výkriky obetí z hororu sa mierne líšia od milostných.

 

  • Požiadajte ho, aby váš hrudník a pás obalil celofánom a potom sa dostal k vám cez neho – tieto tlmené dotyky sú nesporné.  zábavné nápady na sex  

 

Po prvé, budete viac ako múmia a nie objekt erotických fantázií. Áno, a po ukončení miernych dotýkaní, človek môže žartovať a nechať vás v tejto forme. Je to pre nich zvláštne. Takže nechajte lepší film pre anticelulitídne postupy.

 

  • Keď budete vo svojej partnerke, pokúste sa napísať penisom svoje meno. Nezabúdajte na bodky a mäkčene.

 

V niektorých kruhoch sa táto technika nazýva „štýl Cyrila a Metoda“. Samozrejme, je to smiešne, ale je nepravdepodobné, že šírka jej vagíny umožní písanie so širokým perom.

 

  • Vložte kúsok ľadu do jej vagíny. Náhla zmena teploty ju privedie o rozum.

 

Ona vám zohriate ponožky a vy jej kocku ľadu. Len potom nebuďte prekvapení, keď bude mať ženské zdravotné problémy.

 

  • Udrite ju po vagíne, aby bola jemnejšia a uvoľnenejšia. Je to ako s mäsom, však? Je potrebné dobre klepnúť, inak vaše úsilie vyjde nadarmo. Zopakujte to niekoľkokrát.

 

Ak nie ste priaznivcom BDSM, tak to nerobte. Len počúvajte. V opačnom prípade jej nezostane nič iné, len vás uhryznúť do miešku.

 

  • 34% mužov priznáva: chceli by, aby ich dievčina prekvapila náhlym orálnym sexom, akonáhle sa objavia na prahu.

 

Prichádzate unavený, nervózny a hladný po práci, kde opakovane ste vykonávali potrebu … Chutný, pravdepodobne, budete! Áno, majte na pamäti, že ešte stále je 66% mužov, ktorí takúto túžbu nemajú. čo sa nedá urobiť v posteli  

  1. Ženy si musia zohrievať nohy, aby ich prispôsobili sexuálnej nálade. Požiadajte ju, aby sa prstami na jednej nohe pohrala s vašim penisom.

Studené nohy na vašom ústrojenstve… zoberte radšej jej nohu do svojich rúk a nežne ich premasírujte. Toto viac ocení.

 

  • Vyskúšajte tzv. Styk s tvárou. Dotknite sa jazykov, vytvorte niekoľko veľkých a malých kruhov a potom vytvorte pohyby, ktoré sa podobajú na trenie.

 

A ako sa vám páči alternatíva: nesnažte sa komunikovať s osobou. Nie všetci teenageri to tak robia, je čas na nejaký dospelý spôsob. čo sa nedá urobiť v posteli  

  1. Namočte svoj penis do Nutelly a potom ho ponúknite svojej dáme. Tým získate úplný entuziazmus a vďaku.

Ženy milujú čokoládu a iné sladkosti, len mám pochybnosti, či v kombinácii s penisom. Áno aj tvár, a vlasy sa jej budú potom vynikajúco čistiť od nátierky.

 

  • Počas pohlavného styku vsuňte svoj palec do jeho zadku a masírujte jeho prostatu. Muž bude od šťastia v siedmom nebi.

 

Nie každý človek pochopí a ocení takúto iniciatívu. A vo všeobecnosti nevchádzajte do mužovho konečníka, najmä ak nie ste proktológom. 

 čo sa nedá urobiť v posteli  

Rada redakcie

Toto je čisto náš subjektívny názor na chyby v sexe. Každý má svoje vlastné preferencie a fantázie. Hlavná vec – vždy komunikujte o tejto téme so svojím sexuálnym partnerom a potom už nikdy nebudete tápať.

Vždy premýšľajte s hlavou, aj keď je mozog sústredený v tomto čase na inom mieste! A nezabudnite zdieľať tento zábavný výber so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

 

Na tomto odkaze si prečítaš viac o vzťahoch a sexe. 

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Prosím vás, neopakujte to: 15 najhorších vecí, ktoré môžete s partnerom robiť počas milovania. Zlyhanie je zabezpečené!”