Toto sú 4 najšťastnejšie znamenia horoskopu na rok 2018! Všetky hviezdy sú na vašej strane

Verte tomu alebo nie, dátum narodenia hrá dôležitú rolu v živote každého človeka. Samozrejme, mnoho vecí závisí od životného prostredia a výchovy, no astrológovia tvrdia, že hviezdy sú najvernejším a najspoľahlivejším ukazovateľom budúcnosti. Nový rok prinesie omnoho viac nových šancí a príležitostí pre všetky znamenia zverokruhu ako to bolo v roku 2016 a 2017.

гороскоп на 2018 год

Existujú však 4 šťastné znamenia, pre ktoré bude rok 2018 skutočne špeciálny vo všetkých sférach života. Prezradíme vám, o aké znamenia sa jedná, no nezabúdajte, zvyšné znamenia zverokruhu na tom nebudú o nič horšie.

4.miesto – Lev

Ctižiadostiví Levy vyžarujú šťastie a radosť, vďaka čomu sú pre opačné pohlavie omnoho príťažlivejší. Šikovne využívajú svoje prednosti, čo im pomáha získať v živote to najlepšie. V minulom roku pravdepodobne zažili nejaké straty, ktoré ich poznačili a vykoľajili z cielenej cesty alebo poznačili na ich sebavedomí.

Nezúfajte! Oddanosť roku Psa vám so všetkým pomôže. Príval šťastia prinesie nové skúsenosti, zážitky, ale aj nápravy v ľúbostnom živote. Finančné záležitosti sa vrátia na tú správnu koľaj – nebojte sa začať s novým projektom či vymeniť zamestnanie.

Je dôležité, ak sa začnete akceptovať a prestanete obviňovať ostatných za ich nedokonalosti. Minulosť nechajte minulosťou a vďaka svojmu sebavedomiu, ktoré je typické pre vaše znamenie, sa pokúste posunúť ďalej. Vesmír bude na vašej strane.

счастливые знаки зодиака

3.miesto – Strelec

Konečne, všetka námaha, ktorú ste za posledné obdobie museli vynaložiť, prinesie svoje ovocie. Znamenie Strelca je riadené Jupiterom – planéta rastu, možností a expanzie. Ak boli predchádzajúce roky nestabilné a priniesli vám v živote veľa zmien, ktorým ste sa museli prispôsobiť, rok 2018 bude pre vás to pravé orechové.

V profesionálnej oblasti očakávajte pozitívne zmeny. Horizont lásky naznačuje ľuďom, ktorí sú single začiatok nových vzťahov a páry, ktoré sú spolu už nejaký ten čas, čakajú zmeny v podobe zasnúbenia, svadby, potomkov… Pamätajte: vaše šťastie je prepojené s optimizmom, preto by ste nemali myslieť na negatívne veci. Pokúste sa dôverovať ľuďom o niečo viac, najmä tento rok vám pomôžu práve vaši príbuzní.

счастливые знаки зодиака

2.miesto – Rak

Raci sú ochotní dávať ostatným svoj čas aj skúsenosti, no prišiel čas na to, aby sa im to konečne vrátilo. Rok 2018 vám prinesie vnútorný pokoj a slobodu, čo sa prenesie aj na vaše okolie. Zabudnite na starosti a neúspechy, čakajú na vás len svetlé momenty a pozitívne emócie. Vrodená charizma a bystrá myseľ vám pomôžu aj v oblasti kariéry.

Aj napriek tomu, že predchádzajúci rok bol poznačený utrpením, v tomto roku pochopíte, čo znamená, keď podporuje niekto aj vás, nie len vy ostatných. Je možné, že navštívite novú krajinu, a dokonca nie len jednu.

счастливые знаки зодиака

1.miesto – Váhy

Tento rok vám bude vesmír naklonený vo všetkých smeroch. Rok Psa sľubuje skutočný rozkvet síl. Harmónia sa prenesie nielen do vášho fyzického ale aj duševného stavu. Stabilita a úprimnosť k sebe samému vám do života vnesie mnoho príjemných udalostí.

V oblasti lásky nájdete vzájomne pochopenie a zblíženie. Astrológovia radia, aby ste si našli nové koníčky, prostredníctvom ktorých odhalíte ukryté a neobjavené zákutia vašich talentov. Nebojte sa sa s vaším nadriadeným porozprávať sa o povýšení alebo zvýšení platu. Existuje vysoká pravdepodobnosť, že sa vám to skutočne podarí. Stav vašich financií bude v najlepšom poriadku a ako bonus môžete očakávať rôzne darčeky či dokonca výhry v lotérii.

знаки зодиака

 

zdroj:takprosto.cc

Chod hore