Záhadná samovražda Indiána († 53) zo šou Farmár hľadá ženu! Bol zaplatený aj do nekalých vecí

 

Milovníka koní dohnala neľahká životná situácia k takto hroznému činu.  Jan Pokorný spáchal samovraždu kvôli veľkým dlhom, ktoré sapokúšal riešiť aj kšeftovaním s chorými koňmi.

Bývalý účastník reality šou Farmár hľadá ženu spáchal samovraždu 24. januára popoludní blízko Kunětické hory. ,,Môžem potvrdiť, že sme v stredu v obci Ráby vo večerných hodinách našli mŕtveho muža ročník 1964. Na mieste neboli zistené stopy násilia,“ uviedla policajná hovorkyňa Eva Maturová. Pre zistenie konkrétnejších informácií bola nariadená pitva. 

Pokorného

Láska k alkoholu a veľké dlhy Indiána dobehli. Svoje trápenie ukončil tragickým činom.

Žena, ktorá mu kedysi predala koňa na internete varovala: „je to podvodník!“. „Koňa odomňa kúpil a povedal, že ho bude mať len na rekreáciu. Môjho koňa som potom našla v inzeráte na predaj ako zdravého športového koňa. Kúpil ho za 30-tisíc a predáva za 170-tisíc českých korún,“ rozčúlila sa žena, ktorá dokonca kontaktovala políciu. „Čo sa týka jeho smrti, tak pán Pokorný sa rozhodol sám a, žiaľ, takýmto spôsobom. Nikto mu v tom asi nemohol zabrániť, svedomie je náš sudca,“ dodala. Pokorný si siahol na život v stredu večer, keď sa v obci Ráby obesil.

 

zdroj:cas.sk 

Chod hore