5 prekvapivých dôvod prečo je Vodnár najlepším partnerom pre vzťah!

Najviac nekonvenčním znamením Zverokruhu je Vodnár. Od ostatných sa jednoznačne líši. Má živú myseľ, tajomnú povahu a revolučné vedomie. A je tiež tým najlepším partnerom, ktorého môžete dostať.

Pretože, okrem iného, ​​Vodnár je najviac verný, ošetrujúci a inteligentný z celej rodiny znamení. Nepozerajte na článok ako diskriminačný voči ďalším znamením a pustite sa do čítania. Dozviete sa 5 dôvodov, prečo je Vodnár ideálnym životným partnerom.

Sú nehanebne chytrí
Keď ich niečo zaujíma, preskúmajú každý kút témy. Ich túžba po vedomostiach z nich robí ideálných partnerov, pretože nikdy nebudete musieť premýšľať o téme rozhovoru. Budú presne vedieť, o čom hovoriť s Vašimi rodičmi, priateľmi alebo príležitostnými známymi.

Vyhýbajú sa konfliktu
Vodnári sú úplne a znovu úplne neutrálny. Oplývajú ostrým zmyslom pre spravodlivosť a majú úctu k ostatným ľuďom. Vždy sa snažia vyhnúť konfliktu. Nie kvôli pasivite, ale preto, že dajú prednosť kompromisu. Vodnár nemá čas na nezmysly alebo hlúposť, preto ide tiež radšej robiť niečo iné, než aby vymýšľal či počúval nezmyselné argumenty vedúce k nikam. Budú vždy hovoriť, čo majú na mysli. To preto, aby predišli konfliktom ešte predtým, než vygradujú emócie.

Sú zúfalo nezávislí
Každý človek potrebuje Vodnára, ale Vodnár sa v žiadnom z nich nikdy celkom neutopí. To nie je na škodu. Vodnár Vás tak nikdy neobmedzí, nenárokuje si Vás. Ich nezávislosť sa prejavuje vo všetkých aspektoch života, najmä v kariére. Vodnár totiž nie je nikdy na nikom závislý. Pripravte sa teda na to, že jeho príchody z práce sa môžu odohrávať neskoro v noci

sú praktickí
Pokiaľ chcete partnera, ktorý verí v jednorožca a dúhy, ale na druhú stranu má svetskú, praktickú a racionálnu povahu, vyberte si Vodnára. Ak máte tendenciu mať hlavu v oblakoch a v skutočnom živote potom máte problémy, Vodnár sa hravo stane Vašou rovnováhou takmer vo všetkom. On je Váš hlas rozumu.

upokoja vás
Vodnár je ideálnym partnerom pre tých, ktorí sú náchylní k úzkostným záchvatom. Ak hľadáte pre život osobu, ktorá Vám povie viac než len „to je v poriadku“, ako reakciu na Vaše obavy a úzkosti, potom si vyberte Vodnára. Vždy vie, čo povedať, a to s humorom a ľahkosťou. Vodnár usporiada všetky Vaše emocionálne problémy

Zdieľajte dôvody pre je vodnár najlepším partnerom pre vzťah aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Chod hore