Muž číslo 1. na Ukrajine prezradil svoj denný režim a odhalil tajomstvo krásnych vlasov

Oleg Vinnik si získal status najkrajšieho a najžiadanejšieho predstaviteľa silnejšieho pohlavia. Aj napriek tomu, že nedokončil štúdium venované móde a kráse, svojím vzhľadom si dokázal získať srdcia mnohých žien. Dokonca aj samotní muži sa pozastavujú nad tým , v čom spočíva tajomstvo jeho úspechu, ako dosiahnuť takú ideálnu postavu a dokonalú farbu vlasov?

красота и стиль

Prečítajte si nasledujúci článok a dozviete sa, ako môžete zmeniť svoj život k lepšiemu vďaka nasledujúcim tipom…

Ak chcete byť skutočne šťastní, musíte sa viac usmievať. To je jeden z kľúčov k úspechu! Oleg každému odporúča, aby sa usmieval:

Niekedy sa pozerám na ľudí a pomyslím si: prečo sa tak málo usmievajú? Alebo je to len obraz tejto doby, zhonu? Robia to schválne alebo z toho majú komplexy? Neprítomnosť úsmevu na perách naznačuje, že vnútro človeka trpí. Šťastný človek je slobodný, bez pomyselných kameňov na srdci. Jeho oči žiaria a s jeho úsmevom rozkvitne všetko navôkol. Bohužiaľ, niektorí ľudia si musia v živote niečo prežiť, aby to pochopili.“

красота и стиль

Samozrejme, nemusíte sa usmievať nasilu. Túžba smiať sa by mala vznikať vo vašom vnútri. A aby sme sa cítili šťastní, mali by sme byť vďační za každý prežitý deň. Neustále hovorím: Ak ste kvôli niečomu v tomto živote nespokojní, pozrite sa na ostatných – vždy to môže byť aj horšie.“

Podľa psychológov dokáže úsmev ovplyvniť nielen nás, ale aj okolie. Náš mozog je naprogramovaný s pozitívnym nábojom a vytvára šťastný materiálny svet, pretože už je dávno známe, že myšlienky sú zhmotniteľné. Nie je teda nutné, aby ste v sebe hromadili negatívne myšlienky a postupne si ničili nielen dobru náladu, ale aj život. Mali by ste sa usmievať čo najčastejšie a dokonca aj vtedy, ak sa k tomu zo začiatku budete musieť prinútiť.

красота и стиль

Modrooký Oleg ohromuje svojich fanúšikov nielen chytľavými textami piesní, ale aj skvelý účes. Má problém s udržiavaním si svojej frizúry: „Som od narodenia blondiakom. Ako by som vyzeral s čiernymi? Zafarbujem si ich, pretože v lete mi vždy vyblednú. Patrím skôr k svetlým typom, niečo ako sunny boy.“

Vyšportovaná postava mu nespadla z neba. Aby sa udržiaval v dobrej kondičke, posilňovňu navštevuje každý deň. Dokonca aj vtedy, keď ide na turné, cestuje spolu so svojím trénerom a dodržuje špeciálnu diétu.

Pracujem v Berlíne s veľmi dobrým trénerom, skutočným trénerom, ktorý svoju profesiu mysli naozaj vážne. Pre mňa je šport prvoradý, je vhodný ako pre samotné telo, tak aj pre hlavu. Keď si ide človek zacvičiť, cíti sa mlado, keď sa cíti mlado, je pracovitý a žiadaný. Šport je pre mňa ako jedlo,“ tvrdí umelec.

красота и стиль

Oleg odporúča, aby každý sledoval svoj režim a poznal mieru, dokonca aj v športe: „K svojej vysnívanej forme sa musíte dostať trochu inak: precvičovanie svalov, zlepšovanie ich elasticity, práca na kĺboch- jednoducho povedané: športovať s rozumom.“

Kľúčom ku krásnemu telu je správna výživa. Ak chcete schudnúť, športovanie nestačí. Prvá vec, ktorú musíte urobiť je úplne vylúčenie rafinovaného cukru z vašej stravy. Je nadmieru dôležité, aby ste dodržiavali rovnováhu bielkovín, tukov a sacharidov.

красота и стиль

Pred niekoľkými rokmi nebol Oleg v takomto dobrom fyzickom stave. Avšak tvrdá práca a prísny režim z neho urobili tohto ohromujúceho muža. Spevák sa podelil o radu, ako sa mu to podarilo: „60% úspechu pri chudnutí spočíva v správnom stravovaní. Ľudia to zvyčajne zanedbávajú a ak nedostanú požadované výsledky, sú sklamaní a všetko to ukončia niekde na polceste.

красота и стиль

Ak je vaším cieľom schudnúť, prvá vec, ktorú musíte urobiť, je upraviť si svoj jedálniček. Celá strava by mala byť prepočítaná na každý gram a každú kalóriu. Týmto spôsobom som schudol 12 kg a teraz sa snažím udržať si svoju váhu v pomyselnom zlatom strede. Teraz už viem, že to je o tom, aby som si bol vedomí toho, čo konzumujem. Zjem kúsok domáceho koláča? To je 500-600 kalórií! Musím ich spáliť, tomu sa hovorí rovnováha.

Pre niekoho nesplniteľný režim, pre iných spôsob život. Mal som svoj cieľ a musel som ho dosiahnuť v čo najkratšom čase. Schudnúť 10-15 kg za mesiac je naozaj namáhavé a vyčerpávajúce.“

красота и стиль

Áno, nie každý si môže dovoliť trénovať s osobným trénerom. To však nie je dôvod, prečo by ste mali nariekať do vankúša a prejedať sa. Môžete vyskúšať napríklad každodenný beh alebo rannú jogu. Cvičiť sa dá dokonca aj v pohodlí domova, stačí ak si nájdete cvičebný plán, podľa ktorého budete postupovať, k tomu pridáte správne stravovanie a je to! Výsledky zbadáte už po prvom mesiaci. Najdôležitejšia je konzistentnosť a vytrvalosť. Na dobré sa predsa oplatí čakať, však!

красота и стиль

Myslíte si, že štýl, móda a krása sú v živote človeka prepojené alebo ich je možné zameniť za niečo iné? Je možné mať jedno bez druhého? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Muž číslo 1. na Ukrajine prezradil svoj denný režim a odhalil tajomstvo krásnych vlasov”