Omladenie bez plastickej operácie! Stačia vám vaše prsty. Toto cvičenie zvládnete doma pred zrkadlom

Bez zbytočného predslovu: nasledujúce cvičenie je nevyhnutné pre každú ženu v každom veku. Prečo? Ktorá žena nesníva o krásnej tvári bez vrások? Čím skôr teda začnete, tým väčším problémom môžete zabrániť. Prezradíme vám o aké cvičenie sa jedná a prečo by ste s cvičením mali začať okamžite.

Každý deň v rôznych častiach sveta sú ženy rozhodnuté vyhodiť za plastické operácie nemalé peniaze. Samozrejme, nie je na tom nič zlé, no nie každý si to môže dovoliť. Našťastie, existuje prirodzenejšia cesta, ako sa dopracovať k vyhladenej pokožke bez vrások a zbytočných nákladov.

подтяжка лица без операции

Cvičenie je pomerne jednoduché, no je veľmi dôležité mať správnu východiskovú polohu. Držanie tela, poloha jazyka a svalové napätie sú najdôležitejšie.

Najprv si cvik precvičte pred zrkadlom, aby ste zistili, či robíte všetko správne. Posaďte sa alebo stojte pred zrkadlom, vyrovnajte chrbát a stiahnite brucho. Špička jazyka by sa mala opierať o podnebie za hornými zubami, čeľuste a pery sú uvoľnené. V tejto polohe musíte všetky svaly lebečnej klenby ťahať smerom nahor.

безоперационная подтяжка лица

Je potrebné, aby ste cítili ako sa čelové a tylové svaly ťahajú hore spolu so svalmi zadného krku. Máte pocit, ako keby ste mali na hlave prilbu, ktorá vám hlavu mierne stláča a vyťahuje kožku nahor.

Na konci cvičenia by ste mali cítiť napätie všetkých svalov až po hornú oblasť lebky. Zostaňte v tejto polohe 10-20 sekúnd. Cvik si zopakujte ešte niekoľkokrát. Môžete začať s troma opakovaniami a pomaly prechádzať k desiatim. Po docvičení sa snažte udržať si svalový tonus bez uvoľňovania svalov.

подтяжка лица без операции в домашних условиях

Spočiatku vám môže cvičenie robiť mierne ťažkostí, ak ho však budete vykonávať pravidelne, telo si na neho zvykne. Jedná sa o najefektívnejšie cvičenie, ktoré vie prekonať aj tzv. facelifting. Napravíte si existujúce vrásky na čele v okolí očí, zjemníte si sklesnuté tvárové kontúry, spevnite si lícne svaly a zbavíte sa druhej brady. Ak si tento cvik osvojíte už do 45. veku života, môžete pokojne zabudnúť na problémy spojené s padajúcim obočím, prevísajúcimi očnými viečkami, ochabnutými lícami či okrajmi úst.

Všetky kozmetické výrobky v podobe krémov proti starnutiu, masky či peelingy sú nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o pleť. Tie však stav pokožky len zlepšujú, tvar kože nijako neovplyvňujú. Každodenné cvičenie vám zabezpečí viditeľný výsledok už po niekoľkých týždňoch.

Podeľte sa o tento zaujímavý článok aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti!

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Omladenie bez plastickej operácie! Stačia vám vaše prsty. Toto cvičenie zvládnete doma pred zrkadlom”