Pozrite si silný príbeh ženy, ktorá prežila viac ako 400 znásilnení počas 44 dní! Čo sa stalo s násilníkmi?

Junko Furuta bola 44 dní väznená v dome jej spolužiaka. Jeho rodičia a brat to všetko ignorovali. Rodičom Shinjiho Minata sa jej každodenná prítomnosť zdala podozrivá, no popierali, že sa deje niečo vážne a tak úbohá Junko padla do rúk mafie, tvorenej z mladých chlapcov a ich syna. Jej názov bol Yakuza.

V novembri 1988 bola Junko Furuta normálnym dospievajúcim dievčaťom. Bola pekná a v škole mala dobré známky. Bola veľmi populárna a budúcnosť mala jasnú. Potom sa stretla s Hiroshim Miyanom.
Miyano bol všeobecne známy ako chlapec, ktorý šikanoval spolužiakov. Bol ideálnym kandidátom na násilníka a tvorcu nezákonnej organizácie. Mal o Janko záujem a ked’ho odmietla, bol veľmi nahnevaný, pretože tvrdil, že jeho nesmie odmietnuť nikto. Niekoľko dní po odmietnutí Miyano a jeho kamarát Minato si v parku vyhľadávali jednoduché ciele na znásilnenie.

Hiroshi Miyano and Shinji Minato

V parku si všimli Junko, ktorá sa vracala domov zo školy. Chlapci jej ponúkli, že ju odprevadia domov a ona to prijala. Domov sa žial nedostala. Hiroshim ju odvliekol do opusteného skladu a tam ju znásilnil. Taktiež sa jej vyhrážal, že ju zabije a že zabije aj celú jej rodinu. Potom ju doviedol k ostatným chlapcom do parku, kde ju taktiež znásilnili a tak spoločne šli do Horoshimovho domu.

Rodičia dievčaťa mali starosti, pretože po škole neprišla domov. Polícii ohlásili, že ich dcéra je nezvestná a tak bol Hiroshim nútený prinútiť dievčinu aby zavolala rodičom a klamala o tom, kde je. Mala povedať, že ušla preč s jej priateľom. Rodičom chlapca sa to zdalo podozrivé, no Junko a Hiroshim sa vždy tvárili, že spolu chodia, a preto bola Junko stále u nich. Ked‘ to však rodičia odhalili, Hiroshim sa im vyhrážal, že ich zabije a tak v tichu trpeli všetko, čo sa v ich dome dialo.

Junko Furuta Murder Home

Chlapci ju nútili robiť strašné veci. Jesť živé šváby, masturbovať a piť jej vlastný moč. Zavesili ju zo stropu a bili golfovými palicami, bambusovými a železnými tyčami. Jej očné viečka a pohlavné orgány boli spálené cigaretami, zapaľovačmi a horúcim voskom.
Dvakrát bola polícia upozornená na stav v chlapcovom dome. Nikdy nezasiahli.
Prvýkrát to bolo vtedy, ked’chlapec, ktorý bol pozvaný podieľať sa na jej mučení, odišiel domov, keď videl Furuto a povedal o všetkom svojmu bratovi. Brat to potom povedal svojím rodičom, ktorí kontaktovali políciu. Polícia sa do domu vydala, ale rodina ich ubezpečila, že vo vnútri nie je žiadna dievčina. Odpoveď bola pre políciu dostatočne uspokojivá, pretože sa do domu nikdy nevrátili.

Druhykrát políciu zavolala samotná Junko. Jedného dňa sa jej táto príležitosť naskytla a tak ju využila, lenže skôr ako stihla do telefónu niečo povedať, chlapec ju objavil pri telefóne. Následne ubezpečil políciu, že to bol len omyl. Ako trest, skupina chlapcov podpálila genitálie mladej dievčiny.

4. januára 1989 Furuto zomrela. Chlapci sa údajne rozzúrili a začali ju mučiť tak veľmi, že ju umučili až k smrti. Vystrašený z toho, že budú obvinení z vraždy, dali chlapci telo Junko do veľkého suda a naplnili ho betónom.

Jo Ogura and Yusushi Watanabe

Niekoľko dní po tom, znásilnili d’alšie dievča, ktoré šlo na políciu a všetko oznámilo. Polícia chlapcov obvinila a Hiroshi zo strachu prezradil kde majú hľadať telo, aj ked‘ pre toto vtedy obvinení neboli. Následne polícia objavila aj túto krutú vraždu.

Napriek krutostiam, ktoré vykonávali, ich tresty neboli dostatočné. dostali od 7 do 20 rokov väzenia, pretože neboli plnoletí.

zdroj: allthatsinteresting.com

Chod hore