Nepoznáte nikoho v znamení Ryby? Veľká chyba! Dôvody prečo sú tými najlepšími priateľmi!

Ryby sú zo všetkých dvanástich znamení Zverokruhu najčistejšími a najnevinnejším zástupcami. Sú to krehké a citlivé bytosti, s ktorými musíte vedieť zaobchádzať.

Ľudia, obzvlášť ženy, v znamení Rýb, sú fascinujúcimi bytosťami. Môžeme ich považovať za perlu v mori, čo sa znamenia týka. Musíte im však vedieť rozumieť a musíte vládnuť ohromnú trpezlivosť. Aké sú teda ženy v znamení Rýb?

1. Majú veľké srdcia
Pokiaľ niekoho milujú, urobia vždy všetko pre to, aby ich vzťahy boli šťastné až do posledných dní. V srdci má Ryba toľko lásky, že to na jedného človeka môže byť až veľa. Preto sú Ryby často opustené, pretože má náprotivok pocit, že ho Ryba láskou až dusí. Ak ste však na toľko lásky pripravení a presne toto vyhľadávate, potom je Ryba ženou, od ktorej sa Vám vždy dostane maximálnych emócií a lásky.

2. Vie nastoliť harmóniu
Pokiaľ vo Vašom živote prevláda zmätok a chaos, potom žena v znamení Ryby jednoznačne nastolia harmóniu a pokoj, ak o to stojíte. Vie počúvať, poskytnúť bezpečie, pokoj a mier. Môžete sa tak raz pre vždy rozlúčiť so stresom, depresiami i úzkosťou, keď si budete Ryby držať vo svojej blízkosti.

3. Duchovný bohatstvo
Vzhľadom k tomu, že Ryba je veľmi kreatívna, je to väčšinou jej partner, kto je pre ňu tou najväčšou inšpiráciou. Dokáže ho nosiť na rukách a na oplátku urobí aj z romantickej večere a kina ten najnezabudnuteľnejšie zážitok. Vďaka svojmu vnútru dokáže v akúkoľvek chvíľu zafungovať ako najspoľahlivejší terapeut.

4. Sú plné súcitu
Čím sú ženy v znamení ryby staršie, tým sú empatickejšie. Rozvíja svoju intuíciu, súcit a vnímanie. Vie sa vcítiť do bolesti druhých, ale aj na ich radosť a túžby. Ak prechádzate ťažkým obdobím, žena Ryba bude vždy s vami, bude vás podporovať a milovať. A ak jej to vrátite, budete najšťastnejším mužom na svete.

5. Myslí pozitívne
Do ľudí vkladajú obrovskú dôveru a predpokladajú, že každý vždy urobí niečo, aby bol náš svet o niečo lepší. Tak rovnako pozitívne pôsobí aj na svoje okolie. Dokáže vzbudiť pozitívne myslenie aj v tom najväčšom pesimisti. Páči sa im, keď sú všetci okolo nich spokojní a šťastní. Ak je niekto na negatívnej vlne, Ryba pribehne a ihneď ponúka pomocnú ruku. Nikdy to s ľuďmi nevzdáva, pretože naozaj verí, že nádej existuje vždy, za každých okolností.

6. Nikoho do ničoho nenúti
Väčšinou si žena Ryba nič nevynucuje, nevyvíja tlak na jej partnera. Dobre vie, že všetkého veľa škodí. A tiež vie, ako je jednoduché, aby sa nátlak vyvinul v posadnutosť. A to nikdy nie je dobré. Verí v osud a vyššiu moc. A toto šíri aj medzi ostatných. Ľahko v ostatných vzbudí pocit, že každý má na svete svoje dôležité miesto.

Zdieľajte tyhle dôvody prečo je dobré mať Ryby za priateľov či partnerov aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Chod hore