Podivné veci nájdené detektívmi na ranči Michaela Jacksona. O tomto jeho fanúšikovia nemali poňatia…

Nedávno jeden môj známi prvýkrát ukázal svojmu synovi vystúpenie speváka Michaela Jacksona, v ktorom tancoval aj celosvetovo známy tanec „Moon walk“. Chlapec bol natoľko ohromený, že si to museli pozrieť ešte 10-krát po sebe.

Určite aj vy máte podobné spomienky pri počutí jednej z jeho stoviek skladieb, ktoré sa stali legendami hudobnej scény. Tí ktorí ho nepoznajú, akoby ani nežili na tejto planéte. Spevák po sebe zanechal obrovskú stopu aj napriek všetkým rozporuplným rozhovorom a udalostiam, ktoré ho sprevádzali nielen počas jeho života, ale aj po smrti.

Dnes vám niečo prezradíme o spevákovom slávnom ranči. Mnohí ľudia snívali o tom, že navštívia Neverland, no všetci vedeli, ako sa skončilo pozvanie niekoľkých detí. Po jeho smrti sa na ranči našlo množstvo zvláštnych vecí. Toto sú tie najšokujúcejšie z nich…

Rukavice z filmu „Nožnicovoruký Edward“

Rekvizita, ktorú si Johnny Depp nasadil v známom filme od Tima Burtona, bola uložená v dome Michaela Jacksona. Po smrti speváka sa rukavice dostali do aukcie.

Bábiky zobrazujúce deti v ich životnej veľkosti

V roku 2003 vyšetrovatelia navštívili spevákov dom, kde našli niekoľko detských bábik v skutočnej veľkosti. Boli oblečené ako normálne deti, v džínsoch a teniskách. Niektoré boli dokonca postavené tak, akoby sa spolu rozprávali.

Klopadlo na dvere s bozkávajúcimi sa chlapcami

Sme presvedčení, že mnoho návštevníkov Neverlandu bolo pri klopaní na dvere v rozpakoch.

Trón

Niet divu, že kráľ popovej hudby mal doma aj trón. Hovorí sa, že spevák ho kúpil len za 1800 dolárov, pretože pri dokončovaní tohto predmetu neboli použité žiadne zlaté doplnky. Po Jacksonovej smrti sa kreslo taktiež predalo v aukcii.

Pohyblivá babička, ktorá predpovedala osud

Nie je možné s určitosťou povedať, či to naozaj fungovalo. Z nejakého dôvodu si ale dokážeme predstaviť, ako pred ňou Michael sedí a kladie jej rôzne otázky…

Obraz Michaela Jacksona v úlohe Hamelin Pied Piper

Jednalo sa o stredovekú legendu, podľa ktorej sa v meste Hamelin vyskytlo množstvo potkanov. Na pomoc im prišiel muž s čarovnou píšťalkou – keď na nej hral, všetky potkany ho nasledovali až do rieky, kde sa nakoniec utopili. Pôvodne mu malo mesto za túto pomoc zaplatiť, no nakoniec to odmietlo a tak sa muž rozhodol, že prostredníctvom píšťalky zavedie všetky deti do rieky, aby ich tiež utopil. Okoloidúci ho už nevedeli zastaviť…

Mnoho ľudí Jacksona obhajovalo, keď bol obvinený z rôznych zvráteností týkajúcich sa jeho vzťahu s deťmi. No pri pohľade na tieto obrazy začne človek o všetkom pochybovať.

Obraz Macaulaya Culkina, ktorý bol namaľovaný prstami

Vzťah medzi hercom a spevákom boli neraz pretriasané či už medzi bežnými ľuďmi alebo aj na súde. Keď bol spevák obvinený z obťažovania maloletých, herec sa ho zastal. Povedal, že v jeho dome naozaj bol, no kráľ popu sa o nič nekalé nepokúšal.

Jacksonova hlava v štýle robota

Zaujímalo by nás, či si ju už niekedy dal na hlavu aj samotný spevák. Hovorí sa, že má hodnotu 2400 dolárov. Chceli by ste mať niečo také aj vy?

Kostým Batmana

Niet divu, že sa nachádza práve v jeho dome. Michael bol totiž veľkým fanúšikom tohto filmu. Hovorí sa, že z dôvodu nadupaného turné, v roku 1989, nebolo možné, aby napísal hudbu k tomuto filmu. Len si predstavte kráľa popu v kostýme, sediaceho na svojom tróne…

Odliatky spevákovej tváre

Každý takýto odliatok stál približne 600 dolárov. Sú na nich zobrazené výrazy spevákovej tváre počas spevu. Vyzerá však na nich ako keby kričal alebo kvôli niečomu trpel. Tak či onak, jedná sa o veľmi zvláštne predmety, ktoré len tak hocikde nenájdete.

Sochy rozprávkových bytostí

Pravdepodobne ide o sochu Petra Pana, ktorý vyzerá trochu nezvyčajne. Vyzerá to, akoby bol človek počas celého pobyt v tomto dome sledovaný očami sôch a figurín.

Možno jednoznačne povedať, že Michael Jackson bol veľmi zvláštny človek. Mnohí hovoria, že v ňom žilo malé dieťa. Možno je to dôvod prečo mal doma všetky tieto hračky, ktoré ho neustále obklopovali.

Čo si o týchto nezvyčajných predmetoch myslíte vy? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

 

 

Chod hore