Porovnávame: 10 klasických a štýlových nechtových dizajnov. V roku 2018 už mnoho z bývalých trendov nebude moderných.

Manikúra zdôrazňuje vzhľad každej ženy a tak isto aj jej osobnosť. Z tohto hľadiska hrá veľkú rolu aj nálada a štýl. Najdôležitejšie pri maľovaní nechtov je, aby sme vedeli čo je moderné a čo už nie.

Redakcia chillin.sk ti teraz ukáže ktorý nechtový dizajn už nie je aktuálny a samozrejme aj tie ktoré sú dnes najmodernejšie.

Módné smery

NEMODERNÉ TRENDY

  1. Podľa tvaru

Dlhé, špicaté alebo hranaté nechty už nie sú moderné. Za nimi nasledujú takzvané „Balerina“ nechty, ktoré boli známe na stránkách instagramu, tieto tiež nepatria viac medzi moderné. Lakované matným lakom alebo prievitným sú ešte horšie. Podľa mužov sa tieto nechty podobajú viac na zbraň a ko na nechty. Je načase zabudnúť na dlhé nechty.

  1. Barbie a krikľavé farby

Na bledoružovej farbe nie nič zlé. Ale ak žena rada nosí čierne oblečenie a k tomu má naružovo namaľované nechty tak to je zvláštné a staromódné. To isté platí aj pre zelenú, žltú a oranžovú farby. Tieto farby boli moderné v roku 2007 a to je už dávno minulosťou.

  1. Mesiačik

Takéto maľovanie bolo moderné v rokoch 2016-2017. Ich sláva sa skončila raz a navždy. Dnes už patria medzi nemoderné trendy. Módný svet sa mení príliš rýchlo nato aby tieto vzory boli včasné.

  1. Prehnané umelecké vzory

Ako sa oobjavilo mnoho nechtových salónov, spolu snimi aj umelecké vzory ktorými si lákali zákazníčky. Vďaka tomu sa začali ženy medzi sebou pretekať, ktorá bude mať zaujímavejšie vzory. Na jednom nechte nápis na druhom kvet a na treťom leopardí vzor alebo západ slnka atď… Stylisti nám odporúčajú aby sme v roku 2018 zabudli na tieto umelecké výtvory. Čím jednoduchšie, tým krajšie.

  1. Štrasové kamienky

Trblietavé veci sú moderné, okrem štrasových kamienkov na nechtoch, hlavne na dlhých nechtoch. Takýto druh trblietky kazí vonkajší vzhľad a v niektorých prípadoch vyzerá smiešne. Napríklad ak s takouto manikúrou cestujete trolejbusom alebo vyberáte zemiaky na trhu.

V oblasti manikúri a make-upu na rok 2018 sú len dve možnosti: Prirodzenosť a živé farvby. Ale nezameňme si to s obyčajnosťou a s nadmernou aplikáciou živých farieb.

TRENDOVÉ NECHTY

  1. Podľa tvaru

modelky na módných prehliadkách predvádzali krátké, polodlhé a nechty mandľového tvaru. To je presný opak vlaňajších trendov. Tieto tipy nechtov sú elegatnné a ženské. Dnešné trendy sa zameriavajú na zdravý životný štýl a na prirodzenosť.

  1. Farby

Podľa Pantone je hlavnou farbou tohto roku fialka. Preto sú aktuálne pre umelé nechty všetky odtiene tejto farby od levandule až po ultrafialovú. Okrem toho ešte červená, bordová, hnedá a „nude“ (telová) farba patrí medzi trendové. Ďalší trendom tohto roku je bezfarebným lakom lakované nechty, hodí sa to najmä na krátké nechty.

  1. Obrátená Francúzká manikúra

Tento typ zdobenia je skvelou alternatívou nudných mesiačikov. Na vytvorenie môžeme použiť hociktorú z farieb.

4. Čiary

V roku 2018 nie sú viac moderné komplikované kresby a tvary, miesto nich sa stali populárným čiary a pásiky. Môžu byť trblietavé, kontrastné a rôzných tvarov. Buďme kreatívný v tejto oblasti. Módné ostali všetky zvory imitujúce kamene ako kremeň, mramor a ďalšie.

  1. Žiarivé metalické farby

Užívaj si kovový lesk lakov na nechty. Teraz sú veľmi moderné. Len na to daj pozor aby si ich neplnila kresbami a kamienkami lebo tieto odtiene sú aj bez toho jedinečné a zaujímavé.

Ako vidíte tento rok ani nieje nutné si nalakovať nechty ale starať sa o ne aby boli upravené.

Poznámka: Manikúra nie najdôležitejším prvkom zovňajška ale zdôrazňuje celkový vzhľad.

V komentároch nám napíšte ktorú manikúru uprednostňujete vy. Nezabudnite sa podeliť s priateľmi o tento článok.

Chod hore