Zvoľte si nebo, ktoré je k vášmu srdcu najbližšie a niečo o sebe zistite

Osobnosť tvorí súbor vlastností, ktoré predurčujú jej vzťahy s ostatnými ľuďmi. Ako dobre poznáte model svojho správania? Aby ste sa v ňom lepšie orientovali, skúste si odpovedať na jednoduché otázky:

Čo radi robíte vo svojom voľne? Čo vám robilo v detstve radosť? Ako by vyzeral váš ideálny deň? Z čoho máte najväčší strach? Čo vám robí najväčšiu radosť?

Ak vás odpovede napadli hneď, je vidieť, že dobre viete, čo sa skrýva vo vašom vnútri. Spoznať sa ešte lepšie vám môže pomôcť náš jednoduchý test. Možno sa o sebe dozviete niečo, o čom ste nemali ani potuchy. Najskôr si vyberte nebo podľa svojej nálady. Také, ktoré jej najviac zodpovedá. Výsledky nájdete dole. Porovnajte si ich s tým, čo ste už o sebe vedeli skôr.

Nebo číslo 1

Ste úplne mimoriadne čestný človek. Všetko, čo si myslíte a cítite, vyjadruje vaša tvár. Ani sa nepokúšate niečo skrývať, pretože úprimnosti si ceníte nadovšetko. Neznášate pokrytectvo, domýšľavosť a predstieranie. Ste človek svedomitý a veľmi zodpovedný, vaši blízki, priatelia i kolegovia vedia, že na vás je spoľahnutie. Ste tiež veľmi citlivý a ľahko sa vás dotkne nejaká hrubosť. Nikdy sa však nemstíte, s urážkou sa vyrovnávate samostatne a na vašej prívetivosti a láskavosti sa nič nemení.

Nebo číslo 2

Máte radi okolo seba pokoj a porozumenie. Veríte v priateľskú spoluprácu, a preto každý spor ihneď urovnáte. Žartom vám hovoria mierotvorca a je to oprávnené. Vo vzťahu s ľuďmi ste milí a láskaví, nešetríte poklonou, každému viete povedať niečo, čo ho poteší. To neznamená, že lacno lichotíte, pochlebovanie neznášate. Je potrebné zvlášť zdôrazňovať, že vás ľudia majú radi a ste veľmi obľúbený.

Nebo číslo 3

Ste veľmi bezprostredné, spontánny človek, preto je pre vás veľkou výhodou vaša vysoko rozvinutá intuícia. Často sa rozhodujete za pochodu a vždy správne. To najlepšie vás v živote stretáva vždy, keď veríte vo svoju šťastnú hviezdu, vo vlastné sily a v to, že si zaslúžite len to dobré. Dajte sa viesť svojím vnútorným hlasom a nebudete ľutovať. Ľudia vás majú radi pre veľkú energiu, pozitivitu, vynaliezavosť i prívetivosť.

Nebo číslo 4

Zvedavosť je vaše druhé meno. Nové poznatky, nové objavy, to je to, čo vás najviac priťahuje. Radi tiež cestujete do doposiaľ málo navštívených miest a objavujete ich kúzlo sa vzrušením a napätím. Čo neznášate, je rutina. Na krátky čas vás dokáže otráviť a zbaviť energie, ale nebol by ste to vy, aby ste si samostatne nenašiel niečo, čo vám ju spestrí. Priatelia i vaši blízki pre vás znamenajú veľa, napriek tomu však občas potrebujete pár chvíľ samoty, aby ste si utriedili myšlienky.

 

Nebo číslo 5

Neponáhľate otvárať vlastnú dušu každému. Vašu dôveru si zaslúžia len jednotlivci, ľudia, ktorých dobre poznáte a viete o tom, že im môžete dôverovať. Ste zdržanliví, svoje city nedávate hneď najavo. Ste však veľmi pozorní, všímaví a vnímaví a viete dať najavo účasť, pochopenie i súcit. Nikdy sa nevnucujete. Prebúdzate v nich záujem o prostredie, v ktorom žijú a ľudí, ktoré by inak míňali bez povšimnutia.

Nebo číslo 6

Chcete byť celistvá, zrelá a sebestačná osobnosť. Zo všetkého najviac si ceníte nezávislosti a slobody. Dokážete sa preto aj vzbúriť a postaviť proti väčšine, ak máte pocit, že sú ohrozené. Pritom však neznášate konfrontácie a konflikty a niečo iné by vás k odporu podnietilo len ťažko, s výnimkou zjavnej nespravodlivosti.

Ľudia vás majú radi pre vašu pevnosť, realimus a pokoj. Máte silnú vôľu a ste pracovití, aj keď vás napríklad práca momentálne neuspokojuje. Vedie vás váš zmysel pre zodpovednosť. Vaši blízki vo vás majú záruku vernosti a bezpečia.

Chod hore