Aby nohavice boli štíhlejšie, nezabudnite na tento trik. Aby objem bol pôsobivejší, vezmite si…

 

Aj vy ste stretli modernú ženu, ktorá sa celé dni pýši len v šatách a sukniach? Moderný rytmus života núti ženy, aby sa pohodlne obliekli dokonca aj vtedy, keď vám Vesmír nadelil nádherné tvary, nie je potrebné obliecť sa iba do mikiny. Nohavice pre plnoštíhle, aby vyzerali harmonicky – áno, je to ľahké! Ste pripravená vyzerať úžasne?

nohavice pre tučné ženy

Pri dodržiavaní základných pravidiel výberu nohavíc, vám poradí redakcia „Tak Prosto!“, naučíte sa skryť nedostatky postavy šikovne, výrazne rozšíriť siluetu a dať jej najviac zvodné obrysy. Vaše šikovné tvary budú vašim vrcholom!

Nohavice pre plnoštíhle

 

  • Tkanina

 

Po prvé ideálne nohavice by mali byť šité z ideálnej tkaniny. Plnoštíhle dámy by sa mali vzdať ľahkých a priesvitných textílii, ako je šifón alebo hodváb. Neodporúčajú sa také látky ako ľan, žakár alebo poplin. nohavice na plné nohy

Je známe, že vrchol čiernej je nielen vo svojej prakticite, ale aj v schopnosti stavať. Saténové čierne nohavice sú však najhorším nepriateľom žien s nádhernými tvarmi, pretože tkaniny s leskom, ktoré odrážajú svetlo, môžu pridať ďalšie kilo. Ale látky s matnou textúrou, naopak, absorbujú svetlo, viditeľne skrývajú plnosť.

nohavice pre plné a nízke

Ideálnou látkou pre nohavice bude hladký trikotáž, jersey alebo mäkká kostýmová látka. A nezabudnite na všetky svoje obľúbené džínsy! Sú vhodné pre každého, hlavnou vecou je vybrať si perfektný štýl.

 

  • Strih

 

Ideálnou možnosťou je samozrejme nájsť ten správny vzor a ušiť nohavice s ideálnym dizajnom v ateliéri. V súčasnej dobe však obchodné regály pretrhávajú nohavice všetkých tvarov a kusov.

nohavice pre plné ženy fotografie

Plnoštíhlym dámam sa odporúčajú zvonové alebo rovné nohavice, priestranné orientálne nohavice z padacej tkaniny alebo prispôsobený kožený model, skinny. Najúspešnejšia dĺžka nohavíc – v páse je to možné a dlhšie, pretože nie je žiadnym tajomstvom, že pôsobivé zväzky dokážu svojho majiteľa vizuálne znížiť.

 

  • Džínsy – dokonalá voľba

 

Džínsy, ktoré predtým nosili poľnohospodári a robotníci, sa teraz stali najuniverzálnejšou súčasťou šatníka a nie sú v žiadnom prípade kontraindikované pre bohaté dámy. Samozrejme, nie je ľahké nájsť džínsy, ktoré by najlepšie zdôrazňovali nádhernú postavu, ale po zistení vášho štýlu a farby nosíte tieto nohavice každý deň.

nohavice na plné stehná

Hustá štruktúra džínsovej textílie pomôže najlepšie skryť chyby a zdôrazniť zásluhy postavy a správne vybraný štýl džínsov urobí váš obraz jedinečný.

Dávajte pozor na džínsy s bočnými švami, posunutými dopredu, v štýle so špeciálnym pružným pásom, ktorý ukrýva brucho alebo džínsy, ktoré vizuálne rozširujú nohy.

nohavice plné

Ďalšie pravidlo, ktoré je potrebné vziať do úvahy pri výbere módnych džínsov – musia byť tmavej farby a mäkkého materiálu, ktorý môže voľne nadobúdať akýkoľvek tvar.

 

  • Farba

 

Dávno je známe, že tmavé farby zoštíhľujú siluetu, a to neznamená, aby ste celé dni chodili len v čiernej. Po  prvé, pridáva roky, robí obraz ťažší a je jednoducho nudný. Pri výbere jasných nohavíc by ste mali dbať na to, aby boli úplne monofónne.

nohavice pre tučné ženy

Z ornamentov sú prijateľné malé ľahké obrázky a kontrastný vertikálny prúžok. Zvyšok je najhlbšie schopný zničiť postavu. A pamätajte, že svetelné odtiene vždy zvyšujú hlasitosť. Takže prečo nedať prednosť bielym, modrej, mätovej, svetlo ružovej, krémovej a citrónovej farbe. 

nohavice pre plné dievčatá

 

  • Schopnosť skombinovať

 

Vyzdvihnúť nohavice – jednoduchá úloha, ale schopnosť ich správne kombinovať s ostatnými šatníkovými predmetmi pomôže vytvoriť víťazný obrázok. Dámy so sviežimi tvarmi sú ideálne pre kardigány a saká. Svetre je lepšie vybrať priestranné, ale blúzky je lepšie nechať voľné.

štýl nohavíc pre celé stehná

Pás by mal byť vždy pod farbou nohavíc, pretože kontrastné popruhy zvyšujú nežiaduci objem v oblasti pása alebo bokov. Zbavte sa svetrov, košieľ a tričiek, ktoré sa dobre zapadnú do nohavíc. Nemôžu byť kombinované s nohavicami, ale pre obrázky s bujnými sukňami sa perfektne hodia.

nohavice štýl pre kompletné  

Teraz viete, ako vyzdvihnúť nohavice, aby vyzerali dobre za akýchkoľvek okolností. Každá postava má výhody, ktoré je možné ľahko zdôrazniť pomocou správne vybraného oblečenia. Ale hlavnou vecou je sebavedomie! Bez hrdo zvýšenej hlavy a žiarivého úsmevu, žiadny dokonale vybraný obraz nebude vyzerať úžasne.

Nezabudnite zdieľať tento užitočný článok so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Aby nohavice boli štíhlejšie, nezabudnite na tento trik. Aby objem bol pôsobivejší, vezmite si…”