Ako vidia deti svojich starých rodičov? Neuveriteľné myšlienky, bez smiechu sa to nedá čítať!

Deti vidia inak svet, nekomplikujú veci zbytočne, hovoria to čo si práve myslia. Malého chlapčeka sa spýtali ako vidí on svojich starých rodičov, odpovedal veľmi milou odpoveďou.

Starká je tá, ktorá už nemá malé deti a preto sa stará o vnúčatá. Starký je taký istý ako starká len má bradu. Starý rodičia už nemusia nič robiť, len chodiť ku nám na návštevu.

Starí rodičia sú už príliš starí, tak už nemôžu s nami behať, určite preto obzerajú stále kvety a stromy v parku. Musia mať veľa peňazí aby nás mohli zobrať do zábavného parku a na zmrzlinu.

Keď ideme na prechádzku, starká má vždy v kabelke čokoládu alebo cukrík a dá nám aj pred obedom. Starký nám rozpráva zaujímavé príbehy, ani to nepotrebuje čítať z knižky, pamätá si veľa príbehov. Starká mi nepovie „ponáhľaj sa“ ona má vždy veľa času. Nemá žiadnu robotu lebo ona je starká. Nosí okuliare a vie si vybrať zuby, to je veľmi zvláštné.

Keď mi starká číta rozprávky, nikdy nevynechá ani jednu len preto že tú sme si už čítali. Vždy nám donesie chutné zákusky, určite má rada sladkosti. Poobede zvykla byť unavená, tak si musíme ísť ľahnúť aj my. Každý by si mal nájsť jednu starkú, lebo oni majú veľmi radi deti a majú strašne veľa času.

Chod hore