Ponožky vám nemiznú, iba sa skrývajú vo vnútri vašej práčky. Toto je celá záhada

Koľkokrát ste po vyberaní prádla z práčky mali pocit, že niečo chýba? Je jedno či periete pre jednu osobu alebo celú rodinu, šance sú rovnaké – najmenej jeden kúsok oblečenia magicky zmizne. Viete ktorý? Ponožka. Možno pravá alebo ľavá. Alebo chýbajú ponožky z rôznych párov. Je to záhada?

Source: Cathy Hintz

Nezbláznili ste sa. Zjavne vaša práčka pohlcuje ponožky. Jedna žena zdieľala dôkaz, ktorý objavil jej manžel.

Source: Cathy Hintz

Cathy Hintz, uverejnila na stránke Bored Panda v roku 2017 nasledovné:

“Dnes sa môj manžel poriadne rozzúril z toho, že práčka nepracuje ako má a rozhodol sa ju rozobrať. Začal so spodným panelom. Zostal prekvapený, čo sa pod ním skrývalo…ponožky, spodné prádlo, kreditka… a to je iba to, čo bolo v spodnej časti práčky. Keď odstránil pumpu, ktorá odčerpáva vodu, objavil asi 7 dolárov v minciach.”

Source: Cathy Hintz

Fotografia sa stala virálnou, získala vyše 76 000 likov a 25,000 zdieľaní. Mnoho ľudí odpovedalo na Twitteri a ďakovali Sarah za zverejnenie tejto fotky.

Source: Cathy Hintz

Matthew “Pernicious Lint Wrangler” Frederick odporúčal ľuďom skontrolovať si hadicu vedúcu zo zadnej časti práčky, ktorá je často veľká a biela, a ktorá sa montuje a odmontuje veľmi ľahko. Aj tam nájdete stratené poklady.

Source: Twitter

James Darmstadt, odborník na elektrospotrebiče povedal, že ide o extrémny prípad. Ide najmä o práčky plnené spredu, kedy býva tesniaca guma okolo dvierok poškodená.

Source: Twitter

Zdroj: shareably.net

Chod hore