Olej z jedle sibírskej: lieči nespavosť, obnovuje harmóniu a pokoj v tele

Môj starý otec prežil viac ako polovicu svojho života na Sibíri, vďaka čomu sa môže popýšiť pevným zdravím a mladistvým vzhľadom. Tajomstvo jeho vitality sa prenáša z generácie na generáciu a môžem vám s istotou povedať, že v starobe neužíval žiadne tabletky. Najcennejší extrakt jedle sibírskej – prostriedok na boj proti mnohým ochoreniam.

 

Rozhodli sme sa s vami zdieľať recept na skvelé zdravie a dlhý život. Najskôr si však prečítajte, na čo je olej s jedle sibírskej účinný, ako ho správne aplikovať, aby to malo ten správny účinok.

Olej z jedle sibírskej

Esenciálny jedľový olej je liekom na rôzne druhy ochorení a nielen to! Jeho antimikrobiálne, antineuralgické, protireumatické, antiseptické a regeneračné vlastnosti sa dajú vyvážiť cenou zlata!

  1. MetabolizmusEsenciálny olej z jedle sibírskej je vynikajúcim stimulátorom metabolizmu. Ihličnatý olej má diuretické vlastnosti, dokonale odstraňuje prebytočnú vlhkosť, pozitívne ovplyvňuje zdravie obličiek a pomáha im odstrániť toxíny.Olej z jedle sa odporúča pri otravách rôzneho druhu, pretože pomáha telu odstraňovať toxické látky a vyhnúť sa tak nepríjemným následkom ich škodlivých účinkov. Niekoľko kvapiek oleja počas inhalácie, pri kúpaní alebo pri návšteve sauny ponúka telu ľahký detox, kde odstraňuje z tela škodlivé látky.

     

  2. StresSladká ihličnatá aróma jedľového oleja dokonale bojuje s únavou, zmierňuje emocionálne napätie a zlepšuje náladu. Poskytuje priaznivý stimulačný účinok na centrálny nervový systém, uvoľňuje chronický stres, dobre sa vyrovná s neurózami, lieči nespavosť, vracia telu harmóniu a pokoj. Pridajte si 2-3 kvapky oleja do aromalampy alebo 15-20 kvapiek oleja do vani – zaručený relax! 
  3. Bolesti Bohaté zloženie jedľového oleja z neho robí vynikajúce analgetikum. Vdýchnutie výparov pomáha zmierniť bolesť z artritídy a iných reumatických ochorení. Olej z jedle je univerzálnym protizápalovým liekom, pretože rýchlo odstraňuje začervenanie, opuchy a bolesť. 
  4. Infekcie Jedľový olej je účinným, preventívnym a terapeutickým prostriedkom pri ochorení pľúc a horných dýchacích ciest, chrípke, astme a zápale pľúc. Olej má utišujúci a vykašliavací účinok, zmierňuje podráždenie a eliminuje zápal.Liečivý olej je bohatý na provitamíny a fytoncidy, a preto je vynikajúci pre celkové posilnenie tela aj zvýšenie jeho ochranných síl. Esenciálny olej z jedle si dokáže vynikajúco poradiť s infekciami močových ciest: Pri komplexnej liečbe zápalu močového mechúra alebo prostaty sa vykúpte v teplej vode, do ktorej ste najskôr pridali 10-15 liečivých kvapiek oleja.

     

  5. Zranenia Vďaka svojim dezinfekčným, baktericídnym a protizápalovým vlastnostiam je široko používaný na ošetrovanie modrín a iných mechanických poranení. Olej prispieva k rýchlemu hojeniu a taktiež čistí postihnuté oblasti kože. Okrem toho, jedľový olej efektívne bojuje proti plesňovým infekciám nôh – v tomto prípade je lepšie použiť ho vo forme obkladov alebo kúpeľov. 
  6. Zdravé očiŠedý zákal a množstvo ďalších degeneratívnych ochorení orgánov zraku sa spája s prítomnosťou voľných radikálov v tele. Olej z jedle je efektívny antioxidant, ktorý pomáha neutralizovať tieto radikály a vyrovnáva sa s problémami očí omnoho rýchlejšie a efektívnejšie. 
  7. Starostlivosť o pleťOlej je ideálny na liečbu abscesov, furunkulózy či akné. Esenciálny olej dokonale zvláda opuchy, účinne bojuje s vráskami, ochabnutosťou, má výrazný liftingový efekt a omladzuje zvädnutú pokožku.Na kozmetické účely odporúčame používať 2-3 kvapky oleja na masírovanie postihnutých oblastí. Mimochodom, olej z jedle je efektívnym pomocníkom pri nadmernom potení a liečbe dermatózy chodidiel.

     

Užitočným vlastnostiam oleja sa dokáže vyrovnať len máločo. Ide o skvelý prírodný extrakt, ktorý je schopný človeku dať zdravie a krásu bez toho, aby za to musel obrovské peniaze či vynaložiť nadmerné úsilie. Ak si tento cenný olej zmiešate s niekoľkými rovnako hodnotnými ingredienciami, môžete získať skutočný elixír zdravia a krásy!

Zbavte sa bolesti kĺbov a chrbtice vďaka tomuto jednoduchému receptu – všetko, čo musíte urobiť, je vytvoriť si liečivú zmes a zabudnúť na nepríjemné bolesti.

Potrebujete

  • 5 tabliet Mumio
  • 1 pl jedľového oleja
  • 3 pl medu
  • voda

Postup

  1. 5 tabliet Mumio zrieďte s 5 kvapkami vody. Jemne zmes premiešajte pomocou špáradla. Ak je príliš hustá, pridajte ešte pár kvapiek vody.
  2. Rozpustené Mumio zmiešajte s jedľovým olejom a medom. Následne zmes premiestnite do nádoby s uzatvárateľným uzáverom.
  3. Hotovo! Mastičku uchovávajte na chladnom mieste a v prípade potreby naneste tenkú vrstvu na pokožku jemnými vtieravými pohybmi.

 

Cenovo dostupný a liečivý olej z jedle sibírskej by mal byť odteraz v každej domácej lekárničke! Príjemná vôňa a neoceniteľné zloženie z neho robia unikátny liek, ktorý je darom od samotnej matky prírody.

Zdieľajte tento prospešný článok aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

 

zdroj:takprosto.cc

Chod hore