Aj takéto bude leto 2018 pre predstaviteľov jednotlivých znamení zverokruhu!

Toto leto bude horúce.

Numerológ Mihai Voropchievici predstavil horoskop na leto 2018 a šou «Pravdivé fakty» , a Stiriactuale pre nás všetko zapísali.

BARAN

Toto je pre vás rok na nápravu minulých chýb. Môžete zanalyzovať svoje vzťahy, v ktorých sa nachádzate, ale musíte na seba zobrať zodpovednosť. Zlepšite aj to čo robíte v profesionálnej sfére.

Spoľahnite sa na intuíciu a vyhnite sa stresu medzi 27. júnom a 28. augustom počas retrográdneho Marsu. Pri komunikácii s príbuznými stavte na seba disciplínu.

BÝK

Ako priority si nastavte váš vzťah a manželstvo. Na horizonte sa môže objaviť stará láska. Neponáhľajte sa vzdať sa pokušenia trochu si zaflirtovať. Tento rok patrí vášni a pre vás bude možné všetko.

Nemusíte byť až príliš zaneprázdnený. Práca bude mať druhé miesto, ale nezabúdajte na svoje povinnosti. Dávajte si pozor na peniaze – budete v pokušení minúť viac, než naozaj potrebujete.

Kontrolujte si svoje financie a strážte svoje zdravie. Stresu bude v nasledujúcom roku oveľa viac. Viac času trávte v prírode a zoberte aj blízkych priateľov.

BLÍŽENCI

Nezačínajte nové projekty, dokým nedokončíte tie staré. Budete chcieť zmeniť prácu. A možno zažijete zmeny vo vašom osobnom živote. Ale tento rok na takéto zmeny pre vás nie je vhodný.

Môžete sa zaľúbiť, ale buďte opatrní. Nebojujte na dvoch frontoch inak za to zaplatíte. Zdravie je dôležité – preto venujte dobrú pozornosť každému signálmu vášho tela. Pre tých, ktorý nemajú deti a chceli by otehotnieť, tento rok vám praje!

RAK

Je čas, aby ste boli vďačnejší a zodpovednejší. Snažte sa však nebyť moralistom. Voči blízkym by ste mali prejaviť viac láskavosti a trpezlivosti, aby vás nepokladali za nepriateľa.

Ak ste muž, je možné, že sa budete chcieť rozísť s priateľkou. Vyhnite sa hádkam a v práci dajte zo seba maximum, aj keď ohodnotenie bude skromné.

Môžete pocítiť pud hľadať sa v iných oblastiach života. Nájdete si lepšiu prácu a spoznáte nových zaujímavých ľudí. Starajte sa o svoje zdravie. Od mája do novembra sa vám môže pritrafiť nehoda alebo úraz.

LEV

Stanete sa populárnejším. Ale podarí sa vám to len ak budete spokojný. V práci vás čakajú nevyhnutné a radikálne zmeny, ale budú veľmi dobré.

Teraz alebo nikdy – vaše motto. Budete romanticky naladený, ale vyhnite sa voľnej láske bez hraníc. Buďte opatrný inak sa neobídete bez plaču, aj keď to nebudete očakávať.

Pomôžu vám blízky príbuzní. Budú vás trápiť náhle melancholické stavy a vaša imunita bude veľmi oslabená. Kvôli peniazom budete musieť veľa pracovať.

PANNA

Práve vy ste jedným zo šťastných znamení. Nebudete mať problémy. Budete mať veľa práce, možno vám aj ponúknu novú pozíciu. Opatrne posúďte svoje šance na postup. Nekupujte mačku vo vreci.

Peniaze sa objavia v treťom kvadrante. Nemíňajte ich na zbytočnosti. Imunita bude pevná, ale emocionálne budete citlivý. Vyhnite sa stresu a klebetám. Nestarajte sa do života druhým ľuďom.

VÁHY

Všetko dobré k vám príde veľmi ľahko. Je to výsledok vašej vytrvalosti a tvrdej práce.

Ocenia váš šéfovia alebo zákazníci. Budete mať tiež možnosť postúpiť, ale pozor, čaká vás tiež viac povinností.

Odporúčame vám pýtať si zvýšenie platu. V auguste dosiahnete finančné úspechy. Nenakupujte zbytočné veci. Stravujte sa zdravo.

ŠKORPIÓN

Leto ako aj celý rok pre vás budú výborné. Nekončené možnosti – profesionálne aj finančné. Milostný život u vás tiež bude prekvitať, len by nemal byť jednotvárnym.

Budete veľmi zaneprázdnený rodinnými záležitosťami a problémami. Snažte sa zachovať pokoj.

STRELEC

Budete mať ľahké leto, ak budete používať svoj intelekt. Budete duchovne pripravený na zmeny myslenia.

Očakávajte zvýšenie platu, ale vyhnite sa rozhadzovaniu peňazí. Neprezrádzajte pracovné nápady neznámym ľuďom, inak vám ich môžu ukradnúť. V láske zachovajte kontrolu nad situáciou, ale zapojte aj partnerov. Máte v láske nejakú neistotu.

KOZOROŽEC

Nastal čas radosti. Nebuďte nervózny, hlavne v práci. Môžete sa stať terčom nespravodlivej kritiky od šéfa, aj keď budete robiť všetko dobre. Nehádajte sa, zostaňte pokojný.

Mnohí ľudia sa z vás pokúsia urobiť obetného baránka. No nebude to vplývať na vaše financie. Očakávajte úspech. Môžete dostať nečakané bonusy.

Peniaze sa môžu objaviť aj u vášho partnera. V láske máte aj bez hádok dosť problémov. Pohovorte si o intímnostiach bez tabu. Potrebujete upevniť svoju intímnosť.

VODNÁR

Budete cítiť, že dokážete čokoľvek. Vaša kariéra pôjde vpred, stanete sa lídrom a vyhráte. Nepovoľujte, potrebujete pracovať. Budete mať nekonečné množstvo možností, nenechajte ich ujsť.

Snažte sa dobre pozrieť na minulosť, aby ste pochopili prítomnosť. V láske budete nezávislý, oddialení, ale budú momenty, keď sa prejaví sexualita a romantika.

Ceníte si starý vzťah, v ktorom sa cítite dobre, ale lákajú vás nové. Niektorým sa podarí splodiť dieťa. V júli venujte pozornosť tráviacemu systému.

RYBY

Úžasné leto. Správny čas, aby ste sa zbavili svojej tvrdohlavosti. Budete veľmi uvoľnený a ak nemáte prácu nájdete ju.

Existuje však riziko zrady od kolegu, preto buďte veľmi opatrný. Môžno budete musieť robiť to, čo ešte nikdy predtým.

Náhodou môžete poškodiť svojim blízkym. Buďte viac poriadkumilovný, ušetrí vám to mnoho problémov.

Vyzerá to tak, že každé znamenie čaká leto plné dobrodružstiev a zábavy, no nie?

zdroj: lifter.com.ua

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Aj takéto bude leto 2018 pre predstaviteľov jednotlivých znamení zverokruhu!”