Vyrobili si obrovskú “bombu” do kúpeľa a hodili ju do bazéna! Stalo sa toto…

Keď je reč o bombách do kúpeľa, predstavíme si dlhý relaxačný pobyt v horúcej vani, s aromatickou sviečkou a dobrou knihou.

Každý, kto má rad tento pocit si spomenie na vírivý, voňavý a farebný kúpeľ. Bomba do kúpeľa je toho zárukou. Okrem toho, že príjemné pozerať sa na jej rozpúšťanie vo vode, môže to byť aj neuveriteľná zábava.

Dôkazom sú aj títo dvaja muži, ktorí sa rozhodli vytvoriť obrovskú bombu. Tá však nebola určená do vane, ale do bazéna. Pomyslite si, to je fantázia!

Opak je ale pravdou – výsledná bomba do kúpeľa vážila 907 kilogramov a tak je jasné, že nebola vôbec ľahká. Na začiatok potrebovali 31 vriec materiálu s hmotnosťou 20 kilogramov.

Kukuričný škrob, kyselina citrónová, jedlá sóda – toto všetko miešali v betónovej miešačke. Potom začali pridávať farbivo, aby bomba dostala peknú farbu.

Ešte pred samotným procesom si vytvorili hmotu pologuľovitého tvaru, do ktorej následne pridávali všetky ingrediencie na výrobu bomby. Ako môžete vidieť na videu nižšie, išlo o pomerne zdĺhavý proces.

Keď bomba konečne stvrdla, prišiel čas na demonštrovanie!

Bomba do kúpeľa skočila do bazéna vo veľkom štýle. Po tom, čo sa dotkla dna, vynorila sa na povrch a začalo obrovské divadlo.

Experiment mladých mužov tak dokázal, že voňavá a farebná bomba do kúpeľa je vhodná aj do veľkého bazénu plného ľudí!

Vyskúšali by ste to aj vy?

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Vyrobili si obrovskú “bombu” do kúpeľa a hodili ju do bazéna! Stalo sa toto…”