Bee-Fertile kapsule, prírodná pomoc pri otehotnení a pri získaní hormonálnej rovnováhy

Bee-Fertile kapsule, prírodná pomoc pri otehotnení a pri získaní hormonálnej rovnováhy.

 

Je to účinná prírodná pomoc na dosiahnutie vytúženého počatia pomocou materskej kašičky, kyseliny listovej, Myo-inositolom a D-chiro-inositolom, vitamínmi D3 a K2.

 

Kapsulu materskej kašičky Bee Fertile sme vytvorili na zabezpečenie pravidelného cyklu, na podporu ovulácie a tehotenstva, na zhrubnutie maternicovej sliznice, na uľahčenie implantácie oplodneného vajíčka.

 

Obsahuje aj vitamín B9, čiže kyselinu listovú, ktorá je veľmi dôležitá z hľadiska úspešného počatia, pretože nedostatok kyseliny listovej sa dá dať do súvislosti s anorektálnymi abnormalitami, otvorenou chrbticou a inými fetálnymi léziami a s vývojom iných genetických porúch. Myo-inositol, ktorý taktiež patrí medzi vitamíny skupiny B je taký prírodný výťažok, ktorý môže prispieť k zlepšeniu stavu rezistencie na inzulín a tým aj k zvyšovaniu plodnosti v prípade PCOS (syndróm polycystických vaječníkov), ktorý spôsobuje neplodnosť. DCI, čiže D-chiro-inositol je z podobných príčin taktiež hodnotnou podporou v prípade PCOS.

Kedy odporúčame?

 

  • Ak by ste chceli bábätko a preto je pre Vás dôležité, aby ste do tehotenstva vstúpili v hormonálnej rovnováhe a k tomu by ste chceli využiť prírodnú podporu.

 

  • V prípade problémov s neplodnosťou: ak kvôli nevyváženosti hormonálnych funkcií, kvôli poruchám ovulácie alebo kvôli veľmi tenkej maternicovej sliznice neotehotniete.

 

  • Hlavne vtedy, ak trpíte PCOS, čiže syndrómom polycystických vaječníkov, ktorý sa považuje za jednu z hlavných príčin neplodnosti a na doplnenie navrhovanej zmeny životného štýlu by ste chceli aj prírodnými účinnými látkami prispieť k zníženiu rezistencie na inzulín, ktorá je doprovodným znakom choroby. Ak by ste chceli podporiť vyrovnaný metabolizmus sacharidov, v súvislosti s tým znížiť výkyvy obsahu cukrov v krvi, normalizáciu telesnej hmotnosti.

 

Prečo pôsobí materská kašička blahodarne na plodnosť?

 

Materská kašička je sama plodnosťou, včely ju produkujú ako potravu pre kráľovnú a potomkov v prvom štádiu. Včelia kráľovná konzumuje výlučne materskú kašičku, niet preto divu, že žije 40-krát dlhšie, ako ostatní obyvatelia úľu a vo vajíčkach vyprodukuje viacnásobok svojej váhy. Materská kašička je látka, ktorá zvyšuje životnú silu, energiu, ktorá svojím zložitým mechanizmom vplyvu prispieva aj v ľudskom organizme ku zvyšovaniu plodnosti.

 

Ako Bee Fertile prispieva k rastu pravdepodobnosti otehotnenia?

 

  • Myo-inositol a D-chiro-inositol môžu prispieť k úspechu terapie PCOS. Tieto bioaktívne komponenty patriace do skupiny vitamínov B priaznivo vplývajú na metabolizmus sacharidov, citlivosť receptorov na inzulín, a tým na produkciu niektorých ženských hormónov a ich účinky. Cyklus môžu urobiť pravidelnejším, vypočítateľnejším a môžu obnoviť plodnosť. Konzumovanie inositolov celosvetovo dostáva čoraz väčšiu úlohu v terapii PCOS – samozrejme pri zmene životného štýlu, čiže popri diéte s prísunom určitého množstva sacharidov, pravidelnom pohybe a zvládaní stresu.
  • Materská kašička môže prispieť k zvýšeniu množstva luteinizačného hormónu (LH), čím pomáha  ovulácii, dozrievaniu vajíčka, tomu procesu, pri ktorom sa zrelé vajíčko vypudí z vaječníkov.

 

  • Na základe existujúcich skúseností môže byť materská kašička schopná toho, aby prispela k zhrubnutiu sliznice maternice, ktorá je nevyhnutne potrebná k implantácii oplodneného vajíčka. Takisto môže zvýšiť množstvo hormónu progesteron, ktorý je nevyhnutný k implantácii oplodneného vajíčka a k jeho rozvoju v počiatočnom období tehotenstva.

 

Prečo je forma kapsuly výhodná?

 

Kapsula materskej kašičky sa pripravuje odparovaním vody zmrazením, iným slovom lyofilizáciou. Tento dehydratačný proces prebieha bez pridania chemikálií alebo tepla, vďaka čomu Bee Fertile zachová celý obsah živín čerstvej materskej kašičky. Na rozdiel od čerstvej materskej kašičky nevyžaduje nepretržité chladenie, môžete ju zobrať všade so sebou, ľahko sa dá zaradiť do denného programu. Kým je chuť čerstvej materskej kašičky nezvyklá, štipľavá, kapsula oproti tomu poskytuje príjemný chuťový zážitok.

 

Aké je zloženie?

 

Kapsule Bee Fertile obsahuje iba nasledovné prírodné produkty:

Lyofilizovaná materská kašička

Vitamín B9

Myo-inositol

DCI (D-chiro-inositol)

Vitamín D3

Vitamín K2

 

Ako sa odporúča užívať?

 

Na upravenie ženského cyklu a na podporu počatia odporúčame užívať 2 kapsuly denne ako kúru. Kúru začnite po skončení menštruácie, potom nepretržite užívajte 2×1 kapsulu denne do začiatku ďalšieho menštruačného cyklu, potom si dajte prestávku na 5-7 dní trvania menštruácie. Teda užívanie Bee Fertile je závislé od cyklu, jej užívanie a prestávku v užívaní treba prispôsobiť trvaniu cyklu. Kúru treba držať 4-6 mesiacov, potom si dať mesiac prestávku a začať znovu – výnimkou je, ak dovtedy nastane počatie. Počas tehotenstva sa jej užívanie už neodporúča.

 

Vyberte si kapsulu materskej kašičky Bee Fertile na podporu počatia!

 

Viac info na www.vceliamaterskakasicka.sk

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Bee-Fertile kapsule, prírodná pomoc pri otehotnení a pri získaní hormonálnej rovnováhy”