Vonku mrzne, skočte do postele v sexi nočnom odeve

Mrazivé počasie a sneh v nás vzbudzujú chuť zostať doma, nikam nevyliezať a pozorovať tú krásu len z okna. A vlastne prečo nie, prečo si neurobiť lenivý víkend a len tak sa povaľovať v posteli? A keď už, tak so všetkou parádou. Aké sú najlepšie kúsky nočného odevu na zimu?

Tiež cez zimu vaše ľahká saténová košieľka odpočíva v skrini a na noc sa halíte do teplákov, aby vám hlavne bolo teplo? Potom vyskúšajte trendy pyžamá s dlhým rukávom. Môžete staviť na romantické, vzorované prevedenie s jasnými farbami, alebo elegantné, jednofarebné kúsky trebárs s čipkovou výšivkou, v ktorých budete neodolateľná.

V spacom kimone vám bude teplo

Skvelým variantom je tiež spacie kimono, do ktorého sa pohodlne zahalíte, zaviažete ho opaskom a bude vám príjemne. Spacie kimono pristane najmä vyšším ženám s dlhými štíhlymi nohami, ak ste ale skôr menšej postavy, môžete jednoducho zvoliť také, ktoré je výrazne kratšie. Spacie kimona môžu byť v tmavých farbách, ale rozhodne sa nebojte žiarivo červenej, ktorá z kimona vytvára naozaj sexi nočný odev.

Nočné šaty pre nočné víly

Aj nočné košele sú na zimu skvelou voľbou. Vyhnite sa ľahkým a chladivým materiálom, ako je satén a stavte na jednoduché bavlnené nočné šaty. Bavlna vás bude príjemne hriať, navyše svedčí aj vašej pokožke, ktorá si tak v noci krásne odpočinie. Či už sa rozhodnete pre dlhé košele, alebo košieľky s krátkym rukávom, nebojte sa farieb, ktoré vám v noci zaručia skvelú náladu.

Preferujete flanelovú košeľu?

Ak patríte medzi zimomravé dámy, ktoré by si do postele najradšej obliekli aj rukavice, potom je pre vás ako stvorená flanelová nočná košeľa. Flanelky perfektne hrejú a navyše sú extrémne pohodlné. Nevoľte však príliš voľnú, stavte skôr na upnutejšiu košeľu. Tak, aby vám bola pohodlná, ale zároveň pekne sedela. Stavte na klasický kockovaný vzor, nebojte sa ale veselých farieb. Do postele môžete experimentovať a navyše, žiarivé farby rozžiaria smutný zimný deň.

Tričko a krátke nohavice

Patríte medzi ženy, ktoré na sebe na noc chcú mať čo najmenej oblečenia, aby si telo poriadne oddýchlo, ale hľadajú niečo hrejivého? Zvoľte krátke nohavice a tričko s krátkym rukávom z bavlny, ktoré ozdobíte nejakým letným motívom. Trebárs kvetinami – jarná rozkvitnutá lúka vás totiž poriadne zahreje. Vyskúšať môžete aj žltú farbu, ktorá zase evokuje slnečné lúče. Telo totiž možno oklamať aj bez toho, aby ste na seba museli navliekať tony oblečenia!

Nočný odev nemôže byť nuda

Ak nenávidíte zimu, užite si na nej to krásne – leňošenie, kedy vás nič neťahá von – ako správna dáma. Uvidíte, ako skvele sa budete v peknom nočnom odeve cítiť.

Chod hore