Kaderníčka pomáha bezdomovcom. Strihá ich úplne zadarmo.

O Neziskovej organizácii Vagus ste od nás už určite počuli. Okrem poskytovania bytov, či predaj jedál za symbolicku cenu, prišli s novým nápadom.

Organizácia funguje prevažne na princípe dobrovoľníctva a uvítajú každú jednu ľudskú ruku, ktorá im chce akokoľvek pomôcť. Najnovšie to bola pani kaderníčka Ľubka, ktorá sa ponúkla ostrihať bezdomovcov úplne zadarmo. Je samozrejmé, že takýto ľudia sú úplne zanedbaní a o služby holičstva sa veľmi nezaujímajú, pretože naň nemajú peniaze.

Foto: Facebook/Vagus

Pani Ľubka tak do ich centra s radosťou zavítala, vybrala si náčinie a začala pracovať. Počas jedného celého popoludnia stihla ostrihať niekoľko desiatok pravidelných zákazníkov.

Tí boli z jej služieb nadšení a konečne sa mohli pochváliť novým strihom. Pán Jozef, ktorý je odfotografovaný na fotografii nižie sa tešil ešte viac ako ostatní, pretože jeho vlasy už boli naozaj dlhé a zanedbané.

„Ponúknuť svoje služby ľuďom bez domova alebo nimi potešiť našich kolegov a kolegyne, je forma pomoci, ktorú si nesmierne vážime a ceníme. Ďakujeme.“

https://www.facebook.com/StreetworkOZVagus/posts/2111050355646094

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Kaderníčka pomáha bezdomovcom. Strihá ich úplne zadarmo.”