Mama sa chcela stať babičkou až natoľko, že urobila mikro dierky do kondómov svojho syna

V Spojenom kráľovstve sa odohral nezvyčajný prípad. Nevesta našla matku svojho manžela pri mimoriadne zaujímavej činnosti: ihlou prepichovala kondómy uložené v ich spálni.

Zdá sa, že úsilie svokry bolo zavŕšené úspechom, pretože po tom, ako sa všetko prevalilo, synova žena skutočne otehotnela.

Pár mal preto podozrenie, že to nebol prvý pokus znehodnotenia antikoncepcie, ktorý bol príčinou tehotenstva.

Novomanželia, ktorí mali čoskoro dovŕšiť 30 rokov, chceli odložiť narodenie dieťaťa o niečo neskôr.

Toto rozhodnutie však spôsobilo skutočný hnev u mužovej matky, ktorá ho nazvala „egoistom“ a predviedla, ako vyzerá dospelácky záchvat hnevu. Zdalo sa jej, že kvôli takémuto správaniu „ich rod vymrie.“

Na Vianoce sa však hádka o nenaplnení matkiných túžob skončila zmierením a svokra tak mohla navštíviť pár v ich dome, sľúbiac pomoc pri príprave večere. Nevesta v tom čase nebola doma a tak žena poslala svojho syna, aby išiel do obchodu.

V tom okamihu, keď sa nevesta vrátila z práce a vošla do spálne, aby sa prezliekla, videla tam svoju svokru s ihlou. prepichovala kondómy nachádzajúce sa v nočnom stolíku.

„Zamumlala niečo o tom, čo chcela zachrániť rodinu, a okamžite odišla, ani som jej nestihla niečo povedať,“ spomína si žena.

Keď sa manžel vrátil domov, z celého incidentu bol šokovaný.

Najhoršie sa však prišlo o niekoľko pár dní neskôr. Po tom, čo si žena urobila test, zistila, že je tehotná.

Pár mal potom podozrenia, že niečo podobné sa stalo už predtým – tri týždne pred Vianocami bola tiež u nich doma a dlhú dobu sa neukazovala v obývacej izbe.

„Neviem, čo mám robiť. Nechcem dieťa, no potraty považujem z morálneho hľadiska, hoci toto je teraz pravdepodobne najlepšie rozhodnutie. Nemôžem uveriť, že som sa ocitla v tejto situácii,“ hovorí „obeť“.

Koho v tejto situácii považujete za poškodeného – svokru alebo nevestu?

 

Chod hore