Prečo zvoliť nabíjacie batérie pred klasickými?

Čo vo svojej domácnosti využívate intenzívne a pravidelne? Určite je to každý bežný elektrický spotrebič. Slúži nám, ale to neznamená, že si nezaslúži našu pozornosť, šetrné a ekologické zaobchádzanie. To dosiahneme používaním nabíjacích batérií a ich príslušenstva. Aké je ich využitie v praxi?

Nabíjacie batérie v kompletnom sete

Nabíjacie batérie predstavujú z dlhodobého hľadiska výrazné finančné úspory. Je za tým možnosť dobíjať ich niekedy až 1000-krát v rýchlom a pohodlnom procese. Rýchle dobíjanie dosiahneme za 4 – 6 hodín, pričom štandardne sa dobíjajú aj trojnásobne dlhší čas.

Na to potrebujeme set nabíjačky a batérií, akými sú napr. výkonné cr123a so širším využitím v domácnosti. Ešte bohatšie využitie týchto batérií dosiahneme vďaka napájaciemu káblu pre automobilovú zásuvku. Ich využitie nám zefektívňujú ochranné mechanizmy proti skratu, prebitiu alebo proti prehrievaniu. Nabíjame ich len tak dlho, ako je to nutné. Na ich stav nabitia upozorňuje zabudovaná LED signalizácia.

Batérie pre rýchly životný štýl

Ani používanie klasických vymeniteľných batérií nie je časovo náročné. Efektívnejšie fungujú nabíjateľné vďaka možnostiam okamžitého používania. Nevzťahujú sa na ne nároky prvého nabitia a navyše ani pri dlhšom uskladnení nevykazujú výrazné samovybíjanie. Výsledkom je vysoká kapacita a funkčnosť.

Tie sa reprezentatívne premietajú v najvýkonnejších alkalických batériách Duracell. Môže ísť ako o nabíjacie, tak aj o klasické jednorazové (nenabíjacie) s mnohými inovatívnymi kvalitami. Sú príznačné tým, že poskytujú o 70 % viac energie ako iné alkalické batérie. Nová technológia powercheck zabezpečuje zistenie zostatkovej energie. Už na prvý pohľad rozpoznávame ich kvalitný materiál a prémiovú technológiu, na ktorú sa vzťahuje 2-ročná záruka.

Zdroj obrázku: DAMRONG RATTANAPONG / Shutterstock.com

Chod hore