Najlepšie hry na Playstation 4 pre deti? S tými trafíte do čierneho

Kúpili ste svojim deťom konzolu a teraz sa zamýšľate nad tým, akú hru zvoliť? Nechajte sa inšpirovať našim zoznamom obľúbených hier na Playstation 4, ktoré sú vhodné pre deti.

V obchodoch už sa pár rokov predáva najnovšia Playstation 5, ale napriek tomu sú hry na ps4 stále v kurze. Toto sú tie najlepšie z nich.

Minecraft

Jedna z najpopulárnejších hier pre deti jednoducho musí byť v tomto zozname. V hre, ktorú milujú deti všetkých vekových kategórií, si hráč môže budovať svoj vlastný príbeh a vytvárať vlastné zážitky. Hra má tak vplyv na detskú kreativitu a fantáziu. Výhodou je, že sa v podstate dá hrať na akejkoľvek platforme a existuje aj zdarma verzia.

Spyro: Reignited Trilogy

Poznáte malého fialového dráčika Spyra? Že nie? Tak to by ste mali. Spyro si svojich fanúšikov našiel už pred desaťročiami, no teraz v novom šate si ich nachádza ešte viac. Hra má jednoduché ovládanie, stráviť sa pri nej dajú desiatky hodín. Hra s fialovým dráčikom je vhodná pre deti od 7 rokov a môže ju hrať len jeden hráč.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Zábavnú hru s obľúbeným Crashom Bandicootom môžete vybrať deťom od 7 rokov. Hra je určená len pre jedného hráča, no s niektorými levelmi môže vaše dieťa potrebovať pomoc. Takže si nezabudnite čo-to natrénovať. Netreba sa však báť, hra má dobrý grafický dizajn a veľmi ľahko vás vtiahne do deja. 

Rocket League

Máte doma fanúšika pretekárskych áut? Potom cieľ neminiete s komplexnou hrou, ktorá ponúka hráčom milióny kombinácií na vyskúšanie. Hráč môže online súťažiť proti ďalším trom hráčom. Dieťa si v hre môže odomknúť množstvo vozidiel, predmetov, dizajnov a nálepiek, a tak si hru prispôsobiť. Hru si užijú všetky vekové kategórie.

Lego Harry Potter Collection

Skvelá hra malých fanúšikov Harryho Pottera prenesie do Rokfortskej školy čarodejníckej, kde je všetko pretvorené na Lego. Hráč sleduje tri hlavné postavy Harryho, Rona a Hermionu. V prvej hre sa riešia ročníky jeden až štyri, v tej druhej zase päť až sedem. Počas hry bude vaše dieťa riešiť hádanky a prekonávať prekážky spolu so svojimi obľúbenými hrdinami. Ideálny vek na túto hru je od desiatich rokov.

Rayman Legends

Hľadáte hru pre celú rodinu? Rayman Legends je jasná voľba. Naraz môžu hrať až štyria ľudia. V hre sa dostanete do sveta snov, ktorý je plný drakov, morských príšer a ďalších mýtických postáv. V začarovanom lese budete spolu s deťmi riešiť záhadu. Hra je vhodná od 10 rokov a je možné ju hrať online aj offline.

 

Zdroj foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Najlepšie hry na Playstation 4 pre deti? S tými trafíte do čierneho”