5 dôvodov, pre ktoré nemôžu muži odolať ženám narodeným v znamení Leva

Žena narodená v znamení Leva je živel! Miluje byť dominantná v živote i v spálni. Je plná vášne, nadšenia, s ňou sa človek jednoducho nenudí. Muži ju milujú. Najmä kvôli týmto 5 dôvodom.

1. Dominancia

Levice berú radi veci do svojich rúk. Keď v spálni zavelia, muži šalejú. Neveríte? Ukážte nám muža, ktorý nemá rád, ak žena prevezme kontrolu nad situáciou.

 2. Kreatívnosť

Ak má muž skryté erotické túžby, mal by vedieť, že žena v znamení Leva mu ich splní. Nie je veľa žien akými sú ony – otvorené novým skúsenostiam. Majú to v krvi, v posteli neznášajú nudu.

3. Nasadenie

Od Levice môžete očakávať 100% – né nasadenie. Do všetkého čo robí vkladá celé srdce. Levice sú nadšené milenky, ktoré sa poddajú momentu a o spokojnosť muža sa starajú ako o vlastnú. Čo by ste viac chceli?

4. Otvorené dobrodružstvu

Z jej úst nikdy nevyjde veta ako „Bolí ma hlava.“.  Levica má taký temperament, že zriedka nemá chuť na sex. Chuť na dobrodružstvo je u nej naozaj veľká.

5. Akceptácia seba

Levice sa vo svojej koži cítia skvele. Nikto im nespôsobí to, že sa za svoje telo začnú hanbiť, či za to ako vyzerajú. Muži predsa milujú sebavedomé ženy bez komplexov.

Chod hore