5 znakov, podľa ktorých spoznáte, že sa vám snaží pomôcť duchovný svet

Už ste niekedy mali pocit, ako by ste boli sledovaní, keď nikto nie je navôkol? Boli ste v miestnosti bežnej izbovej teploty a zrazu sa vaše telo rapídne ochladilo a vy ste mali pocit husej kože? Duchovný svet zrejme pracuje prostredníctvom rôznych prvkov, ktoré sa vám snažia pomôžu.

Prečítajte si 5 znakov, podľa ktorých sa vám duchovný svet snaží pomôcť:

1. elektrické náznaky
Duchovný svet je vo vyšších vibráciách ako náš 3D svet. Duchovný svet bude využívať televíziu, rádiá, počítače, mobilné telefóny a svetlá na to, aby vám poslal správy. Keď sa vám zdá, že je vec jednoducho preťažená, práve vtedy to má vplyv na náš svet a zvyčajne je to v prípade núdze. Myslíte na milovaného človeka, ktorý vás opustil ? Niekedy v týchto chvíľach započujete špeciálnu pieseň, ktorá vám pripomína práve tohoto človeka. Znamená to, že je niekde pri vás.

2. zmeny v teplote
Už ste niekedy boli v teple a zrazu vás premohol chlad? Alebo už ste niekedy vstúpili do novej situácie s pocitom, že vaše telo bojuje s chladom? Duchovný svet vám vtedy môže dávať varovanie pred nebezpečím. Rovnakým spôsobom môže dať aj náhle teplo najavo náhle zmeny v životnom prostredí domu, auta, alebo na iných miestach vám môže sprostredkovať mystický zmysel ochrany. Spýtajte sa svojich sprievodcov duchovného sveta, aby vám ukázali znamenie. Čo sa deje okolo? Sledujte svoje myšlienky. Duchovný svet je telepatický a môže cítiť všetky vaše myšlienky a emócie.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ghost good

3. opakovanie čísel
Vidíte rovnaké čísla na poznávacích značkách, hodinách, adresách alebo poštových schránkach? Môže to mať špeciálny význam. Doreen Virtue, autor a reproduktor metafyzických tém,  sa domnieva, že tieto číselné postupnosti sú komunikácie anjelov. Dávajte pozor na tieto opakovania.

4. zvláštne vône
Duchovný svet má spôsob, ako vám vnútiť spomienky na určité deje a udalosti prostredníctvom známych pachov. Cítili ste vôňu ruží na mieste, kde nie sú žiadne kvety? Cítite cigarový dym v aute? Mohlo by to byť znamenie, ktoré hovorí, že váš zosnulý otec sa snaží povedať, aby ste spomalili. Dávajte pozor na tie chvíle, keď sú tieto pachy úplne značné.

5. správanie zvierat
Pobehuje vaša mačka  ako nadrogovaná? Je váš pes nervózny a šteká v rohu miestnosti, kde nikto nie je? Zvieratá vnímajú a vidia, čo naše ľudské oči nemôžu. Začnú to prejavovať rôzne. Niektorí vrtia chvostom, zatiaľ čo iní ukazujú strach z toho, čo je v miestnosti úplne inak. Snažte sa upokojiť vaše zvieratá a tak upokojíte aj svojho ducha.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ghost movie

zdroj: www.powerofpositivity.com

Chod hore