Nahnevaná nevesta vyhodila fotografa pretože podporoval manželstva gay-ov. Neuveríte, čo im na to povedal

Svadobnému fotografovi bola zrušená zákazka po tom, ako sa nevesta dozvedela, že je podporovateľom svadieb gay –ov. Na podklade toho fotograf uverejnil svoju reakciu na to, čím nevestu uzemnil.

Čo napísala dvojica:

Zdravím Brentwood Photography Chceli by sme Vás informovať o tom, že vaš služby nakoniec nebudeme potrebovať na našej svadbe. Môj snúbenec a ja sme podporovateľmi tradičného manželstva medzi mužom a ženou a nechceme teda naše peniaze dať niekomu, kto je podporovateľom niečoho iného ako tradičného manželstva. Taktiež by sme chceli vedieť, ako sa môžeme dostať k zálohe, ktorú sme Vám dali.

Reakcia fotografa

Wow. Neviem veľmi ako na to reagovať. Musím povedať, že ma to sklamalo, ale zároveň som rád, že ste mi to povedali, lebo naša spoločnosť nemá záujem spolupracovať s ľuďmi ako ste vy. Nie je to preto, že mate na vec iný pohľad, alebo preto, že to že vy nepodporujete manželstva gay-ov, to však neznamená že to nemôže podporovať nikto iný. To je ako nemať rád brokolicu a na podklade toho, nik na svete nemôže mať rád brokolicu.

Ak nie ste podporovateľkou týchto manželstiev je to ok, nemusíte si brať ženu. Osobne, ja som bol vychovávaný k tomu, aby som druhých nesúdil ale mal ich rád. A teda sa pokúsim nesúdiť ani vás. V Brentwood Photography vidíme lásku v každej podobe. Teraz k vašej zálohe, dúfam, že ste si prečítali prvý odstave zmluvy ktorú ste podpísali ste boli oboznámení s tým, že záloha je nenávratná. Ale nebojte sa nenecháme si ju. Na základe tejto konverzácie  som sa rozhodol, že vašich 1500 dolárov s radosťou darujeme organizácii podporujúcej práva gay-ov. Dovoľte mi teda byť prvým, ktorý vám to povie: ďakujem vám veľmi pekne za váš príspevok a podporu tohto úžasného cieľa. Bez vás by som to nemohol spraviť. S úctou a láskou Brentwood Photography.

Chod hore