Známa herečka odkázala svoje posolstvo pre každú ženu na tomto svete. Jej slová vás dostanú

Sharon Stone je v Hollywoode známa svojím vysokým IQ. Blíži sa šesťdesiatke, ale to ju nezbavilo zmysle pre humor. Jej vtipné poznámky obsahujú koľkokrát viac životnej pravdy, než rozsiahle učenie vyhlásených guru. Minimálne to platí o postavení modernej ženy v súčasnom svete, o kráse a starnutiu, mužoch a rodine:
Plastická chirurgia nie je nič pre mňa, ale nijako neodsudzujem ženy, ktoré sa k nej uchýlia. Ak ju to urobí šťastnými, prečo nie?

Nehodlám skrývať, že som vyskúšala botox. A nie raz. Ale včas som sa zastavila, aby som sa nepremenila v jednu z tých zlatých rybičiek Brázdiacich hollywoodske priestory. Kvôli botoxu sa herečky razom začali podobať jedna druhej. Ja by som rada zostala sama sebou. Či vo mne ľudia vidia ženu, ktorá prežila zaujímavý život.

V Kalifornii žije štyristotisíc odfarbených blondínok s rovnakými nosy, gigantickými perami, implantátmi v lícach a bieloskvúcimu zubami. Vidí to azda niekto príťažlivým?

V prvej polovici života je tvoja tvár niečím, s čím si sa narodila. V tej druhej tým, čo si si zaslúžila.
Žena v priebehu života vystrieda mnoho tvárí. Je to niečo ako účes. Nenosíme stále rovnaký. Počas života sa vyvíjame a meníme. Učíme sa a zrejeme. Pozeráme sa na život inak a život sa inak pozerá na nás.

Ani tá najdrahšia kozmetika a najdrahšií kaderník neurobí zo ženy krásavicu. Najvýraznejšie a najzaujímavejšie sú tie ženy, ktoré prežili život s jeho vzletmi a pádmi.
Myšlienka večnej mladosti je mýtus. Nechcem byť „nestarnúcou krásavicou“. Chcem byť žena, ktorá vo svojich rokoch vyzerá čo najlepšie.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sharon stone

Ava Gardnerová patrila k najkrajším ženám na svete. A prečo? Pretože so sebou nikdy nič nerobila. Vyzerala ako žena a nepokúšala sa vyzerať ako dievčatko.

Mám celý život jedny a tie isté prsia.
Prežité nešťastia a zdravotné problémy ma prinútili prestať sa zaoberať niečím, čo mi prinášalo nešťastie a choroby.

Naozaj pekná žena je vždy láskavá k iným ženám a ľuďom vôbec. Odmieta súperenie, intrigy a podrazy.

Výraz, ktorý má žena na tvári, je oveľa dôležitejšie než to, čo má na sebe.

Ak si múdra, budeš aj pekná. Nepekné neexistujú. Jedna je pekná ako ruža, iná ako kaktus.

Nikdy som vážne nepremýšľala nad tým, či som pekná. Poznám však jedno kúzlo: umenie vytvárať ilúziu príťažlivosti. Keď žena vstúpi do miestnosti, prítomní nereagujú na jej krásu, ale na silu a energiu, ktorá z nej vychádza.

Vo svojich päťdesiatich siedmich sa cítim istejšie a spokojnejšie než kedykoľvek pred tým. Neviem, či to nejako súvisí s duchovnosťou, alebo či som múdrejšia. S vekom sa však človek stáva vybíravějším pokiaľ ide o to, s kým trávi čas a čomu venuje svoj život.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sharon stone

zdroj photo :Flickr / rus.tvnet.lv

Chod hore