Test: Vyberte si snehovú vločku a ona odhalí vaše silné stránky o ktorých si možno ani nevedel. Čo ti vyšlo?

Snehové vločky – magické štruktúry, o ktorých sa hovorí, že na celom svete neexistujú dve rovnaké. To však nie je pravda! Vedci sa už dlho snažia zaradiť ich podľa tvaru.

Ponúkame vám krásne a rozmanité snehové vločky, z ktorých si vyberte len jednu. Jej tvar o vás dokáže povedať veľa o charaktere a schopnostiach.

1. Vločka

Máte blízko k tradičným hodnotám: rodina a priatelia. Nedávate si nesplniteľné ciele a dávate prednosť jednoduchým radostiam zo života, pretože ste realista. Ste spoľahlivý a trpezlivý a aj preto sa vám ľudia zdôverujú so svojimi tajomstvami.

2. Vločka

Ste priamočiary človek, nemáte radi klebety a nevidíte zmysel v zhone. Vaše blízke okolie si vás cení a vaši nadriadení sa vám neboja zveriť aj zodpovednejšiu prácu. Priatelia a príbuzní vedia, že sa o nich dokážete postarať aj v ťažkej situácii.

3.Vločka  

Máte jemnú a zároveň komplikovanú povahu, tak ako čipka na tejto vločke. Veľký dôraz dávate na svoj imidž, štýl, pýšite sa dobrou výchovou a netolerujete chaos. Namiesto hlučných večierkov uprednostňujete skôr samotu.

4. Vločka

Máte radi detaily, hlad po poznaní, snažíte sa zo všetkého získať informácie, ktoré si čo najrýchlejšie osvojujete. Váš osobný život je rozmanitý a niekedy plný intríg. Neviete sedieť len na jednom mieste a radi na seba upútavate pozornosť iných ľudí.

5. Vločka

Vo svojej profesii ste vysokokvalifikovaný človek. Ste zdržanlivejší a nerobíte zbytočne okázalé veci. Pri sporných situáciách si však viete povedať svoj názor, aj keď sa nestotožňuje s tým väčšinovým. Je ťažké vás zmiasť a dobre poznáte svoje silné stránky, preto konáte vždy podľa svojich najlepších schopností.

6. Vločka

Ste individualista. Nikdy nerobíte niečo, len preto, že by to tak bolo správne. Ste silný a statočný človek, ktorý si váži svoju jedinečnosť a tvorivosť. Vaším životným prístupom je plávať proti prúdu.

7. Vločka

Ste vytrvalý a obetavý voči vašej práci. To isté platí aj pri budovaní vašich osobných vzťahov. Myslíte si, že ťažkosti a chyby vás dokážu posilniť. Na svoju adresu viete prijať konštruktívnu kritiku a nebojíte sa ju vyjadriť ani ostatným.

8.Vločka

 Prechádzate životom bez väčšej námahy. Máte vynikajúci zmysel pre humor, čo vám pomáha aj v životných trampotách. Neberiete si veci príliš k srdcu a zaujíma vás sebaanalýza. Nie ste náchylný na stres, pretože viete, ako sa uvoľniť a pobaviť aj vďaka každodenným radostiam.

9. Vločka

Ste praktický človek s vysokým stupňom samoorganizácie. Vaše rozhodnutia sú vždy logické, pretože ste už niekoľko krokov vpred. Určite si robíte rozvrh na každý deň, čo vám umožní vykonať viac vecí naraz bez akýchkoľvek problémov. Ste rodený vodca!

10. Vločka

Svoje schopnosti možno nazvať mnohými slovami, pretože ste naozaj veľmi všestranný človek. Pri osobnom stretnutí a komunikácii ste nepredvídateľný. Niekedy máte radi hlučné večierky a inokedy ste samotársky pecivál, všetko to závisí podľa vašej nálady.

zdroj: adme.ru

Chod hore