Máte na zápästí 3 alebo 4 čiary. Ak áno, znamená to niečo úžasné

Ak ste si doteraz veľmi nevšímali čiary na vašom zápästí, nadišiel ten správny čas, nakoľko práve vďaka ním toho dokážete o sebe čo to zistiť. Hovoria o tom, aká ste osobnosť, aké mate zdravie ako aj to, aká vaša budúcnosť môže byť.

Môžete sa o sebe dozvedieť niečo viac, ak si prehliadnete svoje zápästie.

 

  1. Čiara

Priemerný človek má aspoň dve alebo tri rôzne čiary v blízkosti zápästia. Prvý riadok (čiara) je jedna z najdôležitejších. Tá ukazuje to, ako zdravá osoba ste.

Pokiaľ tento riadok je silný a kontinuálny, znamená to, že ste v dobrom zdravotnom stave. Ak je prasknutá alebo pretrhnutá, možno by ste mali vykonať nejaké tie zmeny vo vašom životnom štýle. Ak je prerušená niekoľkokrát, znamená to, že niektoré vaše sny neboli naplnené tak ako ste si to priali.

  1. Čiara

Pri pohľade na druhú čiaru, ak je táto čiara silná a neprerušená, znamená to, že budete mať šťastie a úspech v živote. Ak je to vysoko definované a vystúpené je aj veľká šanca na luxus a bohatstvo vo vašej budúcnosti. Praskliny a prerušenia hovoria o vašich finančných ťažkostiach.

  1. čiara

Zatiaľ čo väčšina ľudí ma 2 čiary, málokto má aj tu tretiu. Ak ju však máte a je silná a kontinuálna, znamená to, že mate pravdepodobne silný vplyv na ľudí vo svojom živote a to tak doma ako aj na pracovisku. Ste osoba, ktorú si budú pamätať.

  1. Čiara

Vzácnu štvrtú čiaru (riadok) môžete považovať buď za požehnanie alebo prekliatie. Hovorí o dlhej životnosti a veľkom počte detí.

Ak je vaša čiara ohnutá a prerušená netrápte sa. Stále mate úplnú kontrolu nad svojim životom. Taktiež to znamená, že ste zodpovední za akékoľvek pozitívne zmeny, ktoré chcete vidieť v tomto živote. Zamerajte sa na svoje silné stránky a schopnosti, ktoré môžete použiť vo svoj prospech.

dsfds

zdroj: higherperspectives.com

Chod hore