Volám sa Peter a viac uprednostňujem ženy po 40-tke. Toto je dôvod prečo

Nie je tajomstvom, že mnoho žien má tendenciu upadnúť do depresií a smutnej nálady a to len kvôli svojmu veku. Hovorí sa, že ich loď už odplávala a muži si namiesto „prezretých bobúľ“ chcú uloviť „mladú krv“. Všetkým pesimistom a nežnému pohlaviu chceme odkázať: Ste prekrásne! Nenechajte sa odradiť počtom sviečok na vašej narodeninovej torte. Akýkoľvek vek je výnimočný svojím vlastným spôsobom.

Prečítajte si krátke zamyslenie jedného muža

„Musím uznať, že viac uprednostňujem ženy po 40-tke. Sú ako dobré víno – s vekom stále lepšie.

Napríklad, 40-ročná žena vás nikdy v noci neprebudí s otázkou: „Na čo myslíš?“. Viete prečo? Pretože ju nezaujíma o čom premýšľate!

V prípade, že 40-ročná žena je príliš lenivá pozerať sa s vami na futbal, nebude vám to vyhadzovať na oči ani znepríjemňovať váš športový zážitok. Jednoducho odíde a začne robiť to, čo ju baví.

Dámy v tomto veku majú zmysel pre sebaúctu a sebavedomie. Ak ju vytočíte, neprebudíte v nej hysterku. S pokojnou tvárou vám môže „jednu streliť“, ak si to zaslúžite.

40-ročná žena sa s vami nebude hrať na mačku a myš, nebojí sa ukázať vás svojim priateľkám, pretože je 100%-ne sebavedomá. Na rozdiel od mladých neskúsených dievčat, je jej jedno, čo si jej priateľky o vás myslia. Ona vám dôveruje a nebojí sa, že by vás mohla stratiť.

Intuícia 40-ročnej ženy pracuje lepšie, ako ktorákoľvek veštica. Verte, ony už nepotrebujú sliediť, kde a s kým ste boli, pretože to už vedia!

Ihneď, ako začnete ignorovať vrásky, si všimnete, že žena nad štyridsať je oveľa viac sexy, ako mladé dievčatá. Navyše sú vždy úprimné – ak sa správate ako dobytok, povie vám to rovno do očí.

Ako vidíte, existuje veľa dôvodov, prečo by ste mali obdivovať ženy nad štyridsať. Pre všetkých mužov, ktorí hovoria: „Prečo kupovať celú kravu, keď môžeš mať mlieko zadarmo?“, máme pre vás novinku: 80% žien nemá v dnešnej dobe záujem o manželstvo! Prečo? Pretože chápu, že „nemá zmysel kupovať celé prasa kvôli jednej klobáse!“

Tak teda vidíte milé ženy, keď sa váš vek začína číslom štyri, ne je to dôvod na zúfalstvo – mnohí muži možno uprednostnia práve vás.

zdroj foto: pexels.com

Chod hore