Čarodejnica vysvetlila, prečo sa nemôžete sťažovať na svoj život. Tento starý rituál vám pomôže dostať sa z pasce!

Existuje jeden zaručený spôsob, ako byť šťastný! Jedna moja kamarátka sa často pri problémoch, obracala ku kartárke o radu. V ťažkých situáciách bolo pre ňu náročne robiť dôležité rozhodnutia a práve vďaka nej sa jej podarilo zničiť tento začarovaný kruh.

Počas jedného sedenia, kartárka-jasnovidka sa opýtala Dáši (meno priateľky): „Kedy naposledy ste vykonali rituál vďačnosti? Kedy naposledy ste poďakovala za všetko, čo máte? Čím viac sa budete sťažovať, tým viac vám bude vašej životnej energie ubúdať. Prestaňte to robiť a uvidíte, ako sa váš život zmení k lepšiemu.“

как жить счастливо фото

Dáša zaváhala. Potom jej žena povedala: „Strávte 1 hodinu počas nasledujúcej nedele ďakovaním. Zapíšte si na kus papiera všetko, o čom môžete úprimne povedať „ďakujem“. Z vďaky sa rodí nový život, nový osud. Ak vykonávate rituál každý týždeň, môžete sa stať šťastnou osobou a veľmi rýchlo sa dostanete k svojmu vytúženému cieľu.“ Magická sila poďakovania vám pomôže oceniť každú minútu, v ktorej ste žili.

Poprosili sme autorku bestselleru 100 spôsobov, ako zmeniť život Larissu Parfentieva, aby si pre nás zo svojej knihy vybrala 10 spôsobov. Navrhujeme, aby ste si ich prečítali a okamžite to zaviedli do praxe! Každá živá bytosť si zaslúži šťastie…

10 spôsobov na zmenu života

  1. Buďte tvoriví

Náš mozog sa dokáže súbežne usilovať o dva režimy – odpočinok a tvorivosť. Najlepší spôsob, ako zmeniť život, je začať robiť kreatívne veci!

Začnite maľovať, písať báseň o tom, ako ste sa stretli so svojím najlepším priateľom, urobte si ikebanu, kúpte antistresovú omaľovánku a rozmýšľajte o tom, ako ju vymaľujete.

Myslím, že tvorivosť je základnou potrebou tela. Umenie šťastného žitia znamená pravidelné zdokonaľovanie sa!

жить счастливо фото

  1. Ako naši predkovia

Človek ako strom. Bez ohľadu na to, ako krásna je jeho koruna, nebude rásť dlho, ak budú korene stromu hniť. Človeku nestačí budovať budúcnosť – je dôležité, aby poznal aj svoju minulosť.

Nájdite medzi svojimi predkami aspoň 2 ľudí, na ktorých by ste mohli byť hrdí. Ihneď ako začnete chápať, akí boli ľudia pred vami, začnete sa cítiť sebavedomejšie.

как жить счастливо

  1. Nájdite svoju zónu rastu

Môžete urobiť odvážny experiment, pomocou ktorého identifikujete vašu oblasť rastu. Túto metódu použil aj môj kamarát, ktorému sa nepodarilo oženiť sa až do veku 35 rokov.

Vzťahy sa nevyvíjali, to je všetko. Zavolal všetkým ženám, s ktorými mal romantický vzťah, aby zistil, kde sa stala chyba. Úprimne sa pozrel do svojich očí a zistil o sebe mnoho nových vecí.

как стать счастливее

  1. Pozrite sa strachu do očí

Hovorí sa, že najlepší spôsob, ako sa zbaviť strachu, je čeliť mu. Moja priateľka vyskúšala extrémny spôsob, ako sa zbaviť strachu. Odhodila peňaženku z mosta do rieky. Hovorí, že jej to nesmierne pomohlo. Napriek tomu, že si neskôr musela obnoviť bankové karty, navždy sa zbavila strachu, že stratí peňaženku.

как изменить свою жизнь

  1. Robte všetko naopak

Môžete si zorganizovať „deň naopak“: choďte von na ulicu v atypickom oblečení, choďte do práce novým spôsobom, môžete dokonca použiť ľavú ruku, ak ste pravák. „Deň naopak“ pomáha vytvárať nové neurónové spojenia v hlave a začnete sa na život pozerať úplne inými očami.

изменить жизнь к лучшему

  1. Prijmite výzvy

Môže to byť čokoľvek – obyčajný výlet, behať maratón, stretnúť cez deň 50 nových ľudí, naučiť sa hrať na bicích, kúpiť si motorku. Niečo, čo vás dostane z rutiny, vďaka čomu zabudnete na súčasné problémy a čo vám pomôže zamerať sa na váš cieľ.

как улучшить жизнь

  1. Dozveďte sa niečo o informačnej detoxikácii

Dospelý človek strávi priemerne na sociálnych sieťach 1,5-4 hodiny denne. Predstavte si, čo by ste mohli robiť počas tohto času? Písanie 120 stranovej knihy môže trvať 120 hodín (1 hodina na 1 stranu). Ak strávite 2 hodiny na sociálnej sieti, jednu knihu by ste mohli napísať za 2 mesiace. Za rok by ste  mohli napísať alebo prečítať 6 kníh. Začnite teda premýšľať o svojom voľnom čase.

как сделать жизнь лучше

  1. Vyčistite svoje teritórium

Pokojne sa porozprávajte s osobou, s ktorou máte nejaké nedoriešené vzťahy. Najlepšie urobíte, ak sa s daným človekom porozprávate úprimne a poviete všetko, čo cítite. Napätie z vás odčerpáva obrovské množstvo energie a nedovoľuje vám pohnúť sa vpred.

как сделать жизнь счастливой

  1. Rozpoznajte toxické prostredie

Existujú toxickí ľudia, ktorí z vás doslova vysávajú všetku vitalitu. Ako rozpoznať toxického človeka? Neustále kričí, sťažuje sa na život, ale nesnaží sa zmeniť. Od týchto ľudí musíte čím skôr odísť!

как улучшить жизнь

  1. Tancujte!

Všetky deti majú radi tancovanie. Dospievaním však na to začneme zabúdať a strach či komplexy nás tak povediac utláčajú. Ak chcete opäť získať chuť do života, začnite tancovať. Či už je to doma pred zrkadlom alebo večer v parku. Hlavné je, že sa hýbete a nezáleží na tom ako.

сделать жизнь лучше фото

Nezabudnite tiež na to, že myšlienky určujú kvalitu vášho života. Poďakovať za každý okamih, je jednoduchšie vtedy, ak máte so sebou vec, ktorá vám pripomenie všetky radosti. Môžete napríklad nosiť špeciálny náramok alebo prsteň venovaný vďačnosti.

как изменить жизнь фото

Mimochodom, môžete za všetko poďakovať nielen vesmíru a iným, ale aj sebe samému. Pomôže svám to uvedomiť si, že všetko, čo potrebujete pre šťastie, už existuje!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore