Žena išla autom v siedmom mesiaci a ani v sne by jej nenapadlo, že sa stane toto…

Reilin Scarry sa počas tehotenstva s druhým dieťatkom rozhodla spečatiť svoj vzťah so svojím milovaným partnerom. Ich synček sa narodil po svadbe, no žena by nikdy nepovedala, že sa jej to prihodí práve takýmto spôsobom…

Musela porodiť bez pomoci lekárov, ale aj napriek tomu to zvládla brilantne. Jej tehotenstvo prebiehalo bez akýchkoľvek komplikácii a spolu s partnerom boli v siedmom nebi, keď sa dozvedeli, že sa im narodí chlapček. Ich prvé dieťa bolo dievčatko a preto budúci manželia netrpezlivo čakali na príchod ich dediča na svet.

Keď bola v 29. týždni tehotenstva, myslela si, že ju postihli tzv. Braxton-Hicksové kontrakcie. Tie sa vyskytujú u niektorých žien po 20. týždni tehotenstva.

Braxton-Hicksové kontrakcie nespôsobujú otvorenie krčka maternice. Sú to zvyčajne krátke a bezbolestné pocity, ktorých sa dá zbaviť prechádzkou alebo teplým kúpeľom. Keď však už prešla jedna hodina a neprestávalo to, Reilin sa rozhodla čo najskôr vyraziť do nemocnice.

Dcérku dali k jej krstnej mame a potom sa čo najrýchlejšie chceli dostať do rúk lekárov. Reilin však pochopila, že už to nestihnú a preto jej snúbenec okamžite zavolal záchrannú službu. Ona si dala dole nohavice a začala tlačiť. Prekvapením pre ňu bolo, že synček sa narodil veľmi rýchlo. Keď sa ale na neho prvýkrát pozrela, ostala v šoku. Jej dieťa bolo ešte stále v amniónovom vaku.

Uvedomujúc si, že do nemocnice dostanú skôr než príde prvá pomoc, budúci manžel šliapol na plyn. Cesta im trvala necelých 7 minút a po príchode na parkovisko sa k ním rútili lekári.

Predčasne narodený synček smeroval na jednotku detskej intenzívnej starostlivosti. Po narodení vážil len o niečo viac ako pol kilogramu, no aj napriek tomu lekári pár ubezpečili, že sa nenachádza v ohrození života. Každým dňom naberal na sile a po čase odišiel aj so svojimi rodičmi domov. Skutočnosť, že bol úplne zdravým po predčasnom narodení, možno považovať za zázrak.

 

My im prajeme veľa zdravia a pekné chvíle strávené v kruhu šťastnej rodinky!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore